Copy
MSCi nyheder
View this email in your browser

Kære <<First name>> <<Last name>>

LECO og AlphaMOS - Nye agenturer hos MSCi

Vi har i efteråret udvidet vores portefølje med LECO og AlphaMOS. Med disse to agenturer - og i kombination med med vores allerede eksisterende, må vi sige, at vi er rigtig godt kørende.
Vi er nu i en position, hvor vi kan præsentere en komplet vifte af stærke GC mærker.

Dette gør, at vi kan tilbyde komplette, fuldt automatiserede og unikke løsninger inden for ALLE varianter af GC/GCMS systemer. Vi dækker lige fra den helt enkle GC-FID løsning til ”Advanced-sample-prep”-GCxGC-TOF.
Herunder kan du læse mere om mulighederne med LECO og AlphaMOS.

Er du interesseret i at vide mere, eller har brug for at diskutere dit GC/GCMS-behov, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Hilsen Jens Glastrup jens@msconsult.dk og Tore Vulpius tore@msconsult.dk.  
www.msconsult.dk
LECO:
Behøver muligvis ikke så meget præsentation, men vi forhandler nu Leco’s GC-TOF massespektrometre. Vi har derfor nu mulighed for at sælge det absolut bedste GCxGC udstyr som findes på markedet.
Leco’s udstyr er ikke kun mekanisk robust, men softwaren ChromaTOF er langt den mest brugervenlige på markedet, og er på Riva chromatografimøderne nævnt som ”the beautifully comprehensive software”.
Den virker, den går ikke ned, og den er meget brugervenlig.   
Læs mere

GCxGC på 5 minutter  Læs mere
Pegasus BT    Læs mere
Pegasus HT-C    Læs mere
Pegasus HRT    Læs mere
AlphaMOS:
Deres system er endnu ikke så kendt i Danmark, men er et højt specialiceret system til karakterisering af duft, smag og visuelt udtryk. Det består af en ”electronic nose”, en ”electronic tongue” samt en ”visual analyzer”, samt en meget stærk statistisk pakke som overflødiggør manuel kontrol samt QC.
Læs mere
  • Electronic nose (HERACLES):
Består af en GC som er bestykket med to kolonner i parallel, med forskellig polaritet, hvor identifikationen er baseret på Kovats indeks samt et bibliotek med indtil videre 83.600 komponenter.
Analysen er typisk headspace, med en indbygget fokusering på en kold trap (Tenax) og narrow bore kolonner. Dette muliggør derfor også analyse af små komponenter med særdeles høj følsomhed, ned til ca 1ppb, på alle komponenter – samt ca. 7 minutter/analyse.

Den stærkeste del af udstyret er muligvis AlphaSoft softwaren, som har et indbygget chemometrisk modul, som gør udstyret særdeles velegnet til statistisk databehandling samt chemometri. Altså QC på levnedsmidler, medicinalvarer eller forbrugsartikler, hvor der er krav til en konstant komponentprofil.
Dette vil på sigt reducere eller overflødiggøre brugen af et sensorisk panel, og er specielt anvendeligt hvis en profil ikke må ”skride” over tid.  
Læs mere
Folder (pdf)
 
  • Electronic tongue (ASTREE):
Er et tilsvarende smagsmodul som ved hjælp af 7 væskesensorer giver en potentiometrisk udlæsning fra disse.
Dette modul giver mulighed for at kvantificere klassiske begreber som sød, sur, salt, umami, men desuden også sensoriske begreber som: metallisk, stikkende, smagsforstærker osv. Systemet fås med to standard sæt af detektorer: til fødevarer samt til pharmaceutisk brug.

Igen er den stærkeste del af systemet måske AlphaSoft softwaren som muliggør en kvantitativ og statistisk vurdering af måleresultatet med statistisk databehandling og chemometrisk analyse, og vil på sigt reducere nødvendigheden af et sensorisk panel.  
Læs mere
   
Folder (pdf)
 
  • Visual analyser(IRIS):
Er det nemt at se forskel på en umoden og en moden banan? Ja, men dette kan nu også gøres elektronisk. IRIS er et billedbehandlingssystem som analyserer såvel farvesammensætningen af et objekt samt andre overfladekarakteristika, såsom størrelsen og cirkulariteten. Den pixelbaserede del af programmet kan selvfølgelig  ikke kun følge bananer, men har muligheden for af følge alle farveforandringer i et produkt: bananer, kød, oste, cremer, tabletter og mange andre materialer.

Igen bakkes systemet op af AlphaSoft som muliggør en kvantitativ og statistisk vurdering af måleresultatet med statistisk databehandling og chemometrisk analyse, og som på sigt vil reducere brugen af manuel arbejdskraft til rutinekontrol af produktet.
Læs mere
Folder (pdf)
Totalløsninger til laboratoriet:
HUSK AT MSCi kan være med hele vejen:
  • Instrumentsalg  
  • Salg af forbrugsvarer  
  • Service   
  • Rådgivning 
  • Metodeudvikling  
  • Undervisning/træning/kurser  
  • Analyser 
Du kan finde det hele på vores hjemmeside www.msconsult.dk
Har indholdet af denne mail din interesse?
Hvis ikke, så husk at du kan opdatere din profil, så du for fremtiden kun modtager mails om emner, som interesserer dig.
Odater din profil her
Følg MSCi på Facebook
Følg MSCi på Facebook
Læs mere om MSCi på  www.msconsult.dk
Tilmelding til nyhedsbrev
MSCi l Bøgesvinget 8 l 2740 Skovlunde l Denmark l info@msconsult.dk l www.msconsult.dk
Copyright © 2017 MSC ApS, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp