Copy
Is deze mail onleesbaar? Klik hier.
:: OPEN HUIS DAG JONGEREN EN VOLWASSENEN 15/9
Op 15 september is het weer zover: IEDEREEN IS WELKOM OP ONZE OPEN HUIS DAG!! Dat betekent een hele dag met gratis proeflessen van ons aanbod danslessen!
Check het  programma 

Wanneer: 15 september van 14u-20u
Inkom: gratis
Locatie: Danshuis De Ingang
Reserveren niet nodig!
Check het  Facebookevent 

>> De open huis dag voor KIDS in juni was een groot succes. Was je er toen niet bij en wil je eens proberen voor je inschrijft? Volg een PROEFLES bij de start van het nieuwe seizoen voor 6 euro! <<
:: NIEUW IN ONS AANBOD VANAF SEPTEMBER!
TOPROCK is een belangrijk onderdeel van de BREAKDANCE. Het verwijst naar de voetbewegingen die vanuit een staande positie worden uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mix van coördinatie, flexibiliteit, ritme en bovenal stijl.("To rock" is het voor en achteruit bewegen van het bovenlichaam op Hip Hop/Funk muziek.)

Dit is een super leuke nieuwe wekelijkse breakdance les voor kids van het 1e-3e leerjaar en voor die van het 4e - 6e leerjaar!
De lessen gaan altijd door op zaterdag.
 info en inschrijven 

Volg een gratis proefles op 31/8 van 10u-11u en breng vrienden mee naar deze free taster!
Check het  Facebookevent 
In MODERN JAZZ worden de bewegingen uit het KLASSIEK en MODERN BALLET moderner geïnterpreteerd. Het is dus een vrijere vorm van dansen en een mengeling van uiteenlopende dansstijlen. Jazzdance zie je dan ook vaker in musicals, revues, tv shows en videoclips.

Waarom kiezen voor Modern Jazz?

o Je leert gebruik te maken van de zwaartekracht en op een natuurlijke manier te bewegen vanuit impulsen
o Je maakt kennis met vloerwerk
o Je ontwikkelt dansaspecten zoals ademhaling, ruimtegebruik, verschillende ritmestructuren, frasering, improvisatie

Dit is een nieuwe wekelijkse les voor kids van het 1e-3e leerjaar!
De lessen gaan altijd door op zondag.
 info en inschrijven 

KLASSIEK BALLET is en blijft de ideale basis voor alle andere dansstijlen. Er wordt heel bewust gewerkt aan een juiste houding, lichaamscontrole, coördinatie, elegantie, muzikaliteit en techniek. In deze verfijnde dansvorm leert men op een correcte manier welbepaalde bewegingen uit te voeren met aandacht voor "placement". Naast het werken aan de lichaamshouding en het sterk en soepel maken van de spieren, wordt aandacht besteed aan het elegant en dansant maken van de bewegingen. Ballet is essentieel voor iedereen die verder wil in de dans: de amateurdanser, de (semi)professionele danser of de dansdocent.

Dit is een nieuwe wekelijkse dagles voor beginners!
De lessen gaan altijd door op maandag.
 info en inschrijven 

FLAMENCO is een muziekgenre en een bijbehorende dans afkomstig uit het Zuiden van Spanje. Flamenco draagt de sporen van zowel de Spaanse cultuur als de invloed van de zigeuners. Kenmerkend zijn de Arabisch aandoende klanken, de uitbundige muzikale versieringen en het sterke ritme. Bij Flamenco is het uiten van je gevoel heel belangrijk, van triest zijn tot heel blij zijn. De esthetiek van Saïdjah combineert een stijvolle sensualiteit en elegantie met krachtige expressie  en daardoor weet zij de essentie van de flamenco te treffen.

In deze lessenreeks werken we aan een rustiger tempo en wordt de lat niet te hoog gelegd. Je werkt op techniek, kracht en expressiviteit, maar ook sensualiteit en elegantie komen aan bod. 

Dit is een nieuwe wekelijkse les voor beginners van 40+!
De lessen gaan altijd door op zondag.
 info en inschrijven 

WEST COAST SWING  is een duodans met roots in de LINDY HOP en de vroege ROCK &ROLL. De elastische look en het improviseren terwijl je samen danst kenmerken deze swingdans. Connectie en vrijheid vormen zo een heerlijk samenspel. West Coast Swing wordt gedanst op muziek die gaat van langzame swingmuziek tot moderne beats. De basispas is even tandenknarsen, maar eens je hem onder de knie hebt kan je de West Coast Swing dansen op het merendeel van wat je op de radio hoort!

Dit is een nieuwe wekelijkse les voor beginners!
De lessen gaan altijd door op maandag.
 info en inschrijven 

Bekijk alle toekomstige activiteiten
Volg ons:
Naar boven
Danshuis De Ingang 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich inschreef via onze website of omdat u deelnam aan een van onze lessen of workshops.  Indien u deze mail niet meer wenst te ontvangen klik dan hier om uit te schrijven.