Copy
Is deze mail onleesbaar? Klik hier.

Het 🌱nieuwe seizoen🌱 gaat van start. Dat wil zeggen dat er nieuwe lesreeksen van start gaan voor jongeren en volwassenen! Na een succesvolle OPEN HUIS DAG afgelopen zondag zijn we er helemaal klaar voor. Wacht niet langer en SCHRIJF JE IN voor je favoriete DANSLES !

 volg ons op Facebook! 
  check onze site! 

Kon je niet aanwezig zijn op onze Open Huis Dag en twijfel je nog over een bepaalde cursus? Volg een PROEFLES!
 

➡️ De eerste drie weken van de lessenreeks kan je nog proeflessen volgen zolang de cursus niet volzet is tegen betaling van 10 euro voor jongeren en volwassenen.
➡️ De cursus is niet volzet zolang de link 'inschrijven' bij de cursus op de website actief is.
➡️ Je schrijft voor een proefles niet in en betaalt hiervoor ter plaatse. Kijk op de dag van je cursus op onze website of de cursus niet volzet is en kom gewoon langs.
➡️ Het bedrag dat je betaalde voor de proefles voor de cursus waarvoor je inschrijft, wordt afgehouden van het cursusgeld.
➡️ Schrijf je meteen na de proefles in voor de lessenreeks.

  check ons aanbod 

niveau: beginner/ met basiservaring
START MAANDAG 10/02
locatie: Danshuis De Ingang


Coupé Décalé is een muziek- en dansgenre dat ontstaan is in Ivoorkust. Het wordt gedanst door feestende jongeren in de straten van veel Afrikaanse landen. Het is een streetdance die bruist van energie, positive vibes en humor. 

           info & inschrijven           

niveau: beginner/ met basiservaring / halfgevorderd - gevorderd
START MAANDAG 10/02
locatie: Danshuis De Ingang


Bollywooddans is een vloeiende, swingende en energieke dans met een flinke dosis kleuren en vrolijkheid. Deze Indiase filmdans kan je vergelijken met clipdance: het thema van de film bepaalt de stijl van de dans. Zo is de ene dans klassiek geïnspireerd, de andere volks, en vind je invloeden van oriëntaalse dans, hedendaags, tapdans, salsa enzovoort.

           info & inschrijven           

niveau: beginner/ met basiservaring
START DI 11/02
locatie: Danshuis De Ingang


Hip Hop is een cultuur die is ontstaan in de achterbuurten van New York waar deze dans deel van uitmaakt, net als breakdance, locking en popping. Vandaag de dag wordt Hip Hop erkend in theaterzalen naast Ballet en Hedendaagse dans. Het is een dansstijl met dynamische moves, die zowel veel controle vraagt alsook ruimte heeft voor freestyling. 

           info & inschrijven           

niveau: beginner/ met basiservaring (volzet)/ halfgevorderd
START WO 12/02
locatie: Danshuis De Ingang


Ragga is een Afro-Jamaïcaanse dans waaraan hip hop elementen werden toegevoegd. Dancehall is een populaire Jamaicaanse muziek, ontstaan uit een combinatie van reggae, hiphop en calypso. De komst van de digitale instrumenten uit de jaren '80 met zijn kenmerkende drumpatronen voegde aan de muziek snelle beats toe, en zo ontstond 'Ragga'. 
Energieke dansbewegingen zijn kenmerkend. Vooral de combinatie van snelle, explosieve bewegingen afgewisseld met tragere, sensuele danspassen zijn heel leuk.

           info & inschrijven           

niveau: beginner/ met basiservaring/ gevorderd - intensief
START DO 13/02
locatie: Danshuis De Ingang


Er wordt verondersteld dat buikdans zowat de oudste dans ter wereld is. Toch is de oriëntaalse dans een levende dansstijl want de dans is nog steeds heel populair in de Arabische wereld. Geen enkel feest of religieuze gebeurtenis kan er plaats vinden zonder dans. Bij iedere beweging worden alle lichaamsdelen gebruikt om te bewegen of te ontspannen. De nadruk ligt hierbij op de heupen en het bekkengebied. 

De lessen Oriëntaalse dans zijn zeer toegankelijk en ontspannend. 

           info & inschrijven           

niveau: beginner tot gevorderd
START DO 13/02
locatie: Danshuis De Ingang

Deze Latino partnerdans is pittig en zuiders qua sfeer en stijl. Het ritme is meestal vrij snel. De man leidt de vrouw en laat daarbij ruimte voor de sensuele en subtiele bewegingen van de vrouw. 

Lisette leert je op een gestructureerde manier en met de nodige persoonlijke aandacht de authentieke, pure, onversneden Cubaanse Salsa. Deze stijl wordt gekenmerkt door veel heup- en soms ingewikkelde armbewegingen. 

           info & inschrijven           

niveau: beginner - met basiservaring/ halfgevorderd/ gevorderd
START DI 11/02
locatie: Danshuis De Ingang

De lessenreeksen Afrikaanse dansexpressie zijn het resultaat van 25 jaar danservaring. Reintje heeft, na vele jaren les geven aan groot en klein, een eigen lesmethode en een eigen danstaal ontwikkeld. Deze zijn gebaseerd op expressie, exploratie, ontwikkeling van lichaamsbewustzijn en natuurlijk ook techniek. Ze vertrekt vanuit Afrikaanse dans, haar specialiteit. De lessen worden dit seizoen live begeleid door de geweldige muzikanten Robbe Kieckens en Maxim Hadji!

             Facebookevent            
           info & inschrijven           

Volg ons:
Facebook
Website
Instagram
Email
Vimeo
YouTube
Danshuis De Ingang 
BEKIJK ALLE TOEKOMSTIGE ACTIVITEITEN
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich inschreef via onze website of omdat u deelnam aan een van onze lessen of workshops.  Indien u deze mail niet meer wenst te ontvangen klik dan hier om uit te schrijven.