Copy
View this email in your browser
Beste <<First Name>>,

Afgelopen jaar heb ik met jullie hulp een mooie start kunnen maken met de Rouwbakfiets. De afgelopen week heb ik een aantal wijzigingen aan de website doorgevoerd waar ik jullie graag van op de hoogte breng.

Ik hoop dat we ook in het nieuwe jaar weer samen mooie uitvaarten kunnen verzorgen met de rouwbakfiets.

Jullie op mijn website...

Ik hoop dat alle mensen die zoeken naar een mooie alternatieve invulling voor het rouwvervoer ons kunnen vinden op internet en social media. Om elkaar te helpen zodat mensen ook jullie kunnen vinden heb ik jullie naam op de website van de Rouwbakfiets vermeld met een link naar jullie website.

Rouwbakfiets.nl

De website heeft een nieuwe domein!
In plaats van .nu is de website nu via (ook) .nl te bereiken, ook de mail is aangepast. Neem een kijkje op de nieuwe en aangepast website.

www.rouwbakfiets.nl
 

Reviews

Ook nieuw op de website zijn de reviews. Als jij al eens gebruik heb gemaakt van de Rouwbakfiets wil ik je vragen of jij ook een review wilt schrijven. Met de reviews krijgen mensen een nog betere indruk van de mogelijkheden die de Rouwbakfiets biedt aan families tijdens het afscheid van hun dierbare.

www.rouwbakfiets.nl/reviews

Folder

Een folder is binnenkort beschikbaar die jullie mee kunnen nemen tijdens je bespreking met de familie zodat je deze kunt achterlaten bij de familie om hen te helpen met de keuze. Soms is het voor families een grote stap om hun overleden dierbare met de bakfiets naar hun laatste rustplaats te brengen. Voor anderen is het zo vanzelfsprekend dat ze niets lievers zouden willen. Een folder met foto en teksten ter inspiratie kan de familie dan helpen om rustig over het besluit na te denken. Ik hoop dat de folder snel klaar is en jullie kan helpen bij jullie werk!

Facebook
Instagram
Website
Contact:
06 1288 3557
info@rouwbakfiets.nl
Copyright © 2021 Rouwbakfiets, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp