Prof. turnéteater. Her hvor du bor! Nyhedsbrev 19. oktober 2015
Læs denne mail i din browser

Teatret i oktober og november: Kvindernes Danmarkshistorie - og musikalsk komik på vidt forskellige måder!

Kære Teaterfolk

Så er sæsonen godt i gang og I kan glæde jer til de kommende forestillinger!

Besøget af Det Kongelige Teater med Helt enkelt kompliceret blev en kæmpeoplevelse med Henning Jensen i en af hans helt store skuespilpræstationer. Sjældent har der været så stille i teatret som denne aften.

Lillys Danmarkshistorie
Men allerede den 24. oktober er der forestilling igen i Vordingborg Teater. Det er en nyskrevet musikalsk fortælling om kvindeliv, baseret på Pia Fris Laneths bestseller om 4 generationer af kvinder - og nu iscenesat af Folketeatret, med Pia Rosenbaum, Birgitte Raaberg, Henriette Rosenbeck, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen og Sanne Graulund.

LØRDAG D. 24. OKT. 2015 KL. 19.30, Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43
Seks kvinder – i alle aldre og størrelser – sætter stolt livskraft i spil, når de fra scenen fortæller danmarkshistorien som en sprudlende familiekrønike fra 1920'erne til i dag.
Lillys Danmarkshistorie indeholder kendte sange fra revy, film og dansktop, som bidrager til at tegne et billede af tiden og livet – fra Vesterbro til Vestjylland dengang og nu.
 
Teaterforestillingen Lillys Danmarkshistorie er fortællingen om danske kvinders liv de sidste hundrede år set gennem et privat nåleøje.
"Selvom (den) handler om kvinders kamp for at ændre deres vilkår, er det ikke en fortælling om hundrede års enig kvindefront mod reaktionære mænd. Kvinder har altid haft forskellige interesser og forskellige mål i livet - og undertiden modarbejdet hinanden på det skændigste", skriver Pia Fris Laneth i forordet til bogen, der ligger til grund for forestillingen.

Det er en danmarkshistorie i kød og blod og med et humoristisk glimt i øjet. Der lægges ikke fingre imellem, heller ikke når historien tager barske drejninger, fordi livet kan være barskt. Smil, glæde, sorg, længsler, svigt og lyst er en del af livet og en del af danmarkshistorien.

I teaterforestillingen Lillys Danmarkshistorie er kendte sange fra revy, film og danskpop med til at tegne et billede af tiden og livet, når den „vesterbros'ke“ arbejderklasse møder bønderne fra Vestjylland.

Forestillingen fejrer 100-året for kvindernes valgret og er en anderledes, levende, musikalsk Danmarkshistorie, set fra kvindernes synsvinkel. Det er en nærværende fortælling om vores samfunds udvikling. En historie om, hvordan synet på ægte kvindelighed og ægte mandighed har ændret sig gennem de sidste 100 år. Biologien har ikke forandret sig; men det har samfundet!

Lillys Danmarkshistorie
LØRDAG D. 24. OKT. 2015 KL. 19.30, Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43

Bestil billetter her
 

Koncerten
Den 31. oktober tager vi fat på en ret så speciel forestilling i den dejlige teatersal på Teaterhøjskolen Rødkilde. Det bliver en dejlig lang aften for dem som starter med en lækker teatermenu kl. 18.

Bagefter opføres Koncerten, en særdeles ”skæv” forestilling fra Det Olske Orkester, hvor ikke en tone er ren og hvor intet rigtigt lykkes. Det Olske Orkester går planken ud i deres udforskning af, hvad der sker, når man seriøst og med maksimal investering spiller kendte klassiske musikstykker, uden overhovedet at have de
nødvendige faglige forudsætninger.

"Fiasko stråler af succes. Man hopper glad og gerne med ud i den tumultariske, men stærkt meningsfyldte og komiske koncert", skrev Teateravisen.
Læs hele omtalen her

En forestilling der vil give det voksne publikum et skævt og godt grin - men som også egner sig til de store børn. Der er underfundige mellemspil, larm og ballade og pivfalsk musikalitet!

Koncerten
LØRDAG D. 31. OKT. 2015 KL. 19.30
, Ottekanten, Teaterhøjskolen Rødkilde, Rødkildevej 42, Lendemarke, Møn. Teatermenu kl. 18 (skal bestilles i forvejen).

Bestil billetter her
 
Flagermusen
Skal du se den særdeles skøre og skægge opførelse af Flagermusen? Det er Teatret Figaros, som indtager scenen i Vordingborg Teater fredag den 13. november.

Så se dette ekstra tilbud! Vi arrangerer en hyggelig teatermenu kl. 18 for et begrænset antal teaterfolk.

Vi har helt ekstraordinært arrangeret en aften med super lækker Tapas fra Meny i Præstø  (som ved vinsmagningen sidste sæson) og med et glas god vin med i prisen. Vi holder det hele på kr. 100,- pr. person. Det kræver bindende tilmelding til formanden på tlf. 24233773 eller info@teaterforeningen.dk aller senest lørdag den 7. november.
FREDAG D. 13. NOV. 2015 KL. 19.30, Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43

Johan Strauss' kendte opera, med de skøre, men velsyngende sangere fra Teatret Figaros.

Bestil billetter her
Copyright © 2015 Teaterforeningen Bøgestrømmen, All rights reserved.
Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp