Nyt sæsonprogram
Nyhedsbrev 27. juni 2016
Læs denne mail i din browser
Kære teatervenner!

Vi regner med du har fået vores nye sæsonkatalog. Har du brug for flere kataloger, så ligger de nu på alle Vordingborg Kommunes biblioteker inkl. Bogbussen. Du kan også købe billetter til næste sæson dér. Og du kan bladre dig igennem kataloget på vores hjemmeside teaterforeningen.dk

Små rettelser til kataloget

Forestillingen ”Lille mand hvad nu?” har fået anden besætning – du kan se den nye på hjemmesiden.
Forestillingen ” Je suis Storm P. ” spiller som der står den 22. september, men det er en torsdag og ikke en lørdag. For øvrigt er hele forestillingen på dansk!

Generalforsamlingen den 6. september som er en tirsdag – husk at tilmelde dig: det er kun er for medlemmer!

Nyt bestillingssystem fra denne sæson

Vi har arbejdet på højtryk for at få vores nye billetsystem til at fungere, men små begynderfejl er svære helt at undgå. Hvis du får problemer ved køb af billetter, så kontakt i første omgang Billetten som står for vores salg.
De har tlf. 70 20 20 96 - oftest er det Helle Ravn Jørgensen som kan hjælpe dig.

I kan glæde jer!

Forestillingen ”Je suis Storm P.” spiller den 22. september på Teaterhøjskolen Rødkilde. Det er Det Flydende Teater som oven på sidste sæsons store succes ”Døden og grinet” om Halfdan Rasmussens liv under 2. verdenskrig, nu tager fat på emnerne mod og frihed i en spændende forestilling om Storm P. og 2. verdenskrig - med aktuelle spring til vores tid. Det lyder lidt indviklet, men i sidste uge tog jeg til Furesøen nord for København og gik ombord i den lokale udflugtsbåd med plads til 40 teatertilskuere.

For båden er rammen om stykket, vi har bestilt og det var premiereaften. Inden havde det høvlet ned med regn og torden, men lige inden starten kom solen og det blev en smuk sommeraften.

De tre skuespillere og en super dygtig musiker er rammen om alle Storm P.'s overvejelser og problemer.
Danmark er blevet besat og har vi så alle en pligt til at være modige og sætte livet på spil? Det handler det om og gennem stykket kommer problematikken tættere og tættere på tilskuerne – som når glade nazi-uniformerede kvinder dele kager ud og får os til at synge med på omkvædet.

Det er stærk lakrids og man tager bestemt hjem med egne overvejelser over vores aktuelle debat om ytringsfrihed og terror og dig selv. Glæd dig og køb billet nu, den forestilling bliver med garanti udsolgt!

Rigtig god sommer og husk at der er ekstra rabat - hvis du køber medlemskab - til 1. september!

Erik Rasmussen

Formand for Teaterforeningen Bøgestrømmen

Dette - og meget mere kan du opleve i teatret i den kommende sæson!
The Sunshine Boys 3. november
Askepot 12. november
Grænsevogteren 30. september
HVORFOR MODTAGER JEG DETTE NYHEDSBREV?

Måske er det første gang du har købt billet til en forestilling i Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Alle får automatisk tilsendt nyhedsbrevet, da der kan være relevant information i forbindelse med den forestilling du har valgt.
Vi udsender nyhedsbrevet ca. 1 gang om måneden i teatersæsonen, med information om de kommende arrangementer i Teaterforeningen Bøgestrømmen - og af og til med særlige tilbud.
Vi håber naturligvis at du har lyst til at følge med - men ellers er afmelding meget enkel på linket nederst på siden.
 
Copyright © 2016 Teaterforeningen Bøgestrømmen, All rights reserved.
Afmeld nyhedsbrev    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by MailChimp