Copy

Nieuwsbrief WeertEnergie
november 2018

Risicodragend vermogen Windpark 
in 5 dagen binnen

Overweldigend om te zien hoe het risicodragend vermogen van
€ 75.000,- in enkele dagen bij elkaar is gebracht door de leden van WeertEnergie. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen super bedankt!
Een prachtig voorbeeld van coöperatieve daadkracht. Samen staan we sterk. Samen gaan we het Windpark Weert realiseren! Van het risicodragend vermogen worden de ontwikkelingskosten betaald, onder andere onderzoeken, analyses en leges.

Zonnepark en Windpark injectie nodig

Het afgelopen jaar zijn er verschillende acties geweest om geld in te zamelen voor het Zonnepark op Altweerterheide en het Windpark langs de A2. Voor het Zonnepark staat de teller nu op € 350.000,-, maar het bedrag moet nog groeien naar € 400.000,-.
Voor het Windpark is een eigen vermogen van € 1.000.000,- nodig.

Helpt u mee?

Via de postcoderegeling en/of certificaten kunt u nog steeds profiteren van een mooi rendement variërend tussen de 4 en 5 %.

Lees verder

Warmtescan laten maken

Nu het buiten kouder wordt, maken we het in huis gezellig en behaaglijk. De verwarming gaat omhoog. Maar oeps, hopelijk niet de energie-rekening. Want hoe hou je de warmte binnen en voorkom je dat er energie onbedoeld uit huis verdwijnt? Laat een warmtescan van uw woning maken en u ziet daadwerkelijk wat er met de warmte in uw huis gebeurt. Is het goed geïsoleerd of zijn er kieren, gaten en constructies waardoor de warmte naar buiten stroomt?

WeertEnergie heeft een aantal deskundige energiecoaches opgeleid.
Zij komen graag bij u langs voor het maken van een warmtescan. Leden kunnen gratis een gevelscan laten maken. Ook is het mogelijk om een uitgebreid energieplan op maat door de energiecoaches van WeertEnergie te laten maken. Want ieder huis en huishouden is weer anders en vraagt om een andere aanpak

Lees verder

WeertEnergie levert aan de
groenste energieleverancier

Nu een deel het Zonnepark Altweerterheide klaar is, levert WeertEnergie 100% groene stroom aan OM. OM is de overkoepelende energie-leverancier waarbij 37 energiecoöperaties zijn aangesloten. Voor de vierde keer op rij is OM verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland. Deze titel draagt OM op aan alle burgers die zich verenigen in hun eigen energie initiatieven. Dus ook aan de leden van WeertEnergie. Alle reden om trots op te zijn. Wilt u ook 100% groene Weerter stroom? Ga naar www.samenom.nl en stap over.

Algemene Ledenvergadering

13 december: 19.30 uur in NMC Weert.
Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
6006 SN Weert

Klik hier om u af te melden van deze Nieuwsbrief.
Denk aan het milieu voordat u deze e-mail print!This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WeertEnergie · Pelmersheideweg 16 6005 PK WEERT · Weert, Nederland 6005 PK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp