Copy
Tutustu tarkemmin tarjouksiimme ja muihin jännittäviin uutisiin!
View this email in your browser
Young Living
Share
Tweet
Forward
Huhtikuun kampanjat
 

Herätä luovuutesi!

Huhtikuussa halutaan lisää kepeyttä askeleeseen! Nyt on hyvä aika keskittyä positiivisuuteen, hyvinvointiin ja rentoutumiseen.

Huhtikuun erikoiskampanja sisältää Young Livingin keräämiä luonnon lahjoja, jotka stimuloivat sekä mieltä että kehoa.

Aloita uusi kuukausi Young Livingin eteerisillä öljyillä.
Jade Lemon
Kun kulutat 195 PV, saat lahjan:
Jade Lemon™ 5ml
Upean täyteläiseltä tuoksuva jadesitruuna kasvaa Kaakkois-Kiinan lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Jadesitruuna sisältää paljon d-limoneenia, jolla on virkistävä, mielialaa kohottava ja energisoiva vaikutus
Orange
Appelsiini (Orange) 15ml
Appelsiinin uskotaan olevan lähtöisin Etelä-Kiinasta. Myöhemmin siitä tuli varakkaiden eurooppalaisten käyttämä hedelmä. Tässä eteerisessä öljyssä on täyteläinen sitrusaromi, joka tyynnyttää ja rentouttaa.

 
Grapefruit
Greippi (Grapefruit) 15ml
Greippi oli 1800-luvulla suosittu koristekasvi. Iholle siveltynä tämä erikoisöljy ravitsee ihoa, ja lisäksi sitä kannattaa kokeilla rentouttavaan kylpyyn.
Peppermint
Kun kulutat 250 PV, saat lisäksi:

Piparminttu (Peppermint) 15ml
Piparminttu on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista ruoansulatusta edistävistä yrteistä, ja siinä on virkistävä ja raikas mintun tuoksu.
Eikä siinä kaikki…

Kun kulutat vähintään 300 PV, saat lisäksi 10 % Essential-palkkiopisteitä.
AromaEase
Huhtikuun 10 %:n alennus – AromaEase™

Gary Youngin kehittämä AromaEase™ on ainutlaatuinen eteerinen öljysekoitus, jonka viileä mintun tuoksu rauhoittaa mieltä aromaterapeuttisesti käytettynä. Saat eteerisestä AromaEase™-öljysekoituksesta nyt 10 % alennusta!
Tilaa nyt
Young Living -tapahtumat
Ribbon Cutting Ceremony
Avajaisseremonia
Young Livingin avajaisseremonia oli suuri menestys! Haluamme kiittää tämän ainutlaatuisen tapahtuman osanottajia sekä Euroopan uusia Royal Crown Diamond -jäseniä ja kaikkia tapahtuman järjestelyistä vastanneita. Tapahtumassa mukana olleet jälleenmyyjät osoittivat ihailtavaa innostusta. Saimme pelkästään positiivista palautetta!
Jos et itse ollut mukana seremoniassa, pääset kuitenkin edelleen osalliseksi sen tunnelmasta. Voit katsella tapahtuman valokuvia
NAPSAUTTAMALLA TÄTÄ. Aihetunnisteella #YLRibbonCutting voit hakea Young Livingin jälleenmyyjien ja työntekijöiden omia valokuvia tapahtumasta ja kulissien takaa.
Seremonian aikana esittelimme tapahtuman osanottajille pienen valikoiman uusia ainutlaatuisia eteerisiä öljyjä. Nämä ihanat öljyt tulevat pian kaikkien saataville. Lisätietoa julkaistaan pian…
Northern Lights Black Spruce
Northern Lightsin mustakuusi (Northern Lights Black Spruce, 5 ml)
 
Tätä täyteläistä ja virkistävän metsäistä tuoksua voi laittaa diffuuseriin raikastamaan huoneilmaa niin kotona kuin toimistossakin tai vaikkapa meditaation ajaksi.
Cool Azul
Cool Azul - 15ml
 
Tämä öljy sopii erinomaisesti käytettäväksi fyysisten suoritusten aikana, niitä ennen ja niiden jälkeen. Cool Azul -öljysekoitus sopii kaikille fyysisestä kunnosta tai harjoittelun tasosta riippumatta.
Light the Fire
Light the Fire - 5ml
 
Tämän öljysekoituksen aromi inspiroi aina, oli ympäristö mikä tahansa. Ainutlaatuisen tuoksun saa parhaiten esiin diffuuserin avulla.
UUDET Premium-aloituspakkaukset
Eikä siinä kaikki… Esittelimme myös KOLME uutta Premium-aloituspakkausta. Premium-aloituspakkaus (Premium Starter Kit) on kattava perehdytys eteeristen öljyjen voimaan. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tosissaan muuttaa elämäänsä.
Liity mukaan Young Livingin upeaan tuote- ja liiketoimintakokemukseen!
PSK Thieves (Premium-aloituspakkausta Thieves)
PSK NingXia (Premium-aloituspakkausta NingXia)
PSK Aria Diffuser (Premium-aloituspakkausta Aria-diffuuserilla)
PEC 2016
Vuoden 2016 Pan European Convention -konferenssi

Young Living Europe -tiimi valmistelee ahkerasti Pan European Convention -konferenssia, joka järjestetään 16.–18. syyskuuta 2016 Wembley Stadium connected by EE -stadionilla Lontoossa, Isossa-Britanniassa. Aiomme tehdä tästä konferenssista ikimuistoisen, mutta siihen tarvitsemme kuitenkin arvokkaita jälleenmyyjiämme…
Vielä on aikaa rekisteröityä tapahtumaamme Lontoossa, jossa on Young Livingin uusi Euroopan pääkonttori. Odotamme innolla teidän kaikkien tapaamista.

 
’SHINE’ (KUKOISTA)’… Lisätietoa rekisteröitymisestä
Napsauta tätä
Lavender Farm
Ranskan laventelimaatila, 2016

Tule heinäkuussa mukaamme vuosittaiseen laventelin sadonkorjuuseen, joka järjestetään Ranskan upeassa Provencessa! Tämä jännittävä tapahtuma tarjoaa jäsenillemme erityisen mahdollisuuden kulkea Gary Youngin jalanjäljissä ja vierailla eteeristen öljyjen synnyinpaikalla. Tapahtumapaikkana on kaunis Simiane-la-Rotonden kylä, jota kutsutaan maailman laventelipääkaupungiksi. Siellä on tislattu tätä tuoksuvaa kasvia jo vuosisatojen ajan. Siellä voit tavata muita eri puolilta maailmaa tulevia Young Living -jäseniä ja jakaa heidän kanssa tarinoita ja kokemuksia sekä voit oppia lisää maatilasta ja sitä ympäröivästä uskomattoman kauniista maaseudusta.

TNyt on sinun tilaisuutesi kokea ainutlaatuinen Siemenestä sinettiin -prosessi samalla, kun uppoudut Young Livingin mukaansatempaavaan historiaan kuvankauniissa Provencessa.
Lue lisää
Croatian Farm Challenge
Kroatian maatilahaaste, 2016

Lähde mukaan tutustumaan Young Livingin Seed to Seal® (Siemenestä sinettiin) -prosessiin 17.–20.5.2016 Splitissä, Kroatiassa. Pääset vierailemaan Young Livingin maatilalla, jossa kasvatetaan ja tislataan italianolkikukkaa ainutlaatuisilla menetelmillä. Voit keskustella maailmanlaajuisten kouluttajien kanssa ja saada lisätietoa liiketoiminnasta sekä nauttia samalla kroatialaisesta kulttuurista. Liity eurooppalaisten huippujohtajien joukkoon Kroatiassa toukokuussa 2016.
Selvitä, miten se tapahtuu
Young Living Education
Young Living Education
Young Living Education on eurooppalainen hanke, jota tällä hetkellä johtaa Lindsey Elmore (maailmanlaajuisen koulutuksen ja terveyspalvelujen johtaja). Hankkeen tarkoituksena on tarjota tukea ja tietoa, joka auttaa tehostamaan liiketoimintaa sekä tuomaan elämään lisää hyvinvointia, tarkoitusta ja runsautta. Young Living Education on jaettu kolmeen osa-alueeseen:
 
IGNITEJohdanto Young Living -maailmaan

ACCCELERATEHyvinvointia, tarkoitusta ja runsautta

EMPOWERKokonaisvaltainen hyvinvointi, Young Living -tapahtuma, Raindrop-tapahtuma


NAPSAUTTAMALLA TÄTÄ
Erityisilmoitus
Young Livingin uusi tuoteopas 2016
 
Viime kuussa lähetimme tiedotteen Young Livingin uudesta tuoteoppaasta. Tässä kuussa voimme iloksemme ilmoittaa, että tuoteoppaan digitaalinen versio on julkaistu. Se on täynnä päivitettyjä tietoja tuotteista ja tärkeistä tulevista lanseerauksista. Tuoteopas on nyt saatavilla myös seuraavilla kielillä: hollanti, kroatia, liettua, puola, romania ja unkari.
 
Tutustu digitaaliseen versioon NAPSAUTTAMALLA TÄTÄ
Loistavaa huhtikuuta!

Young Living Europe -tiimi

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Kampanjan tiedot:

Yleistä

Tarjous on saatavana Young Living Europen jäsenille huhtikuussa 2016 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tarjous ei koske tilauksia, jotka maksetaan Essential-palkkiopisteillä.
PV-arvon vähimmäismäärä on saavutettava yhdessä tilauksessa. Kampanjakuukauden aikana tehtyjä osittaisia tilauksia ei voi yhdistää tarjousten saamiseksi.
Saat eteerisen Jade Lemon -öljyn (5 ml), appelsiiniöljyn (Orange 15 ml), greippiöljyn (Grapefruit 15 ml), piparminttuöljyn (Peppermint 15 ml) ja 10 % ylimääräisiä Essential-palkkiopisteitä vain kerran tilausta kohti.
Euroopan unionin tullialueen ulkopuolelle lähetetyistä kampanjatuotteista saatetaan periä tullimaksuja. Paketin vastaanottaja on vastuussa näistä mahdollisista maksuista.
 
195 PV:n palkinto: Jade Lemon, Appelsiini (Orange) ja Greippi (Grapefruit)
Kukin jäsen voi osallistua vain yhdellä tilauksella (Standard- tai Essential-palkkiopisteet).
 
250 PV:n palkinto: Jade Lemon, Appelsiini (Orange) ja Greippi (Grapefruit) (+ Piparminttu (Peppermint))
Kukin jäsen voi osallistua vain yhdellä tilauksella (Standard- tai Essential-palkkiopisteet).
 
300 PV:n palkinto: 10 % ylimääräisiä Essential-palkkiopisteitä (+ Jade Lemon, Appelsiini (Orange), Greippi (Grapefruit) ja Piparminttu (Peppermint))
Kukin jäsen voi osallistua vain yhdellä tilauksella (Standard- tai Essential-palkkiopisteet).
Hankitut pisteet ovat käytettävissä tililläsi seuraavan kuukauden loppuun mennessä

 
Copyright © 2016 Young Living Europe Ltd, All rights reserved.
You are receiving this newsletter because you subscribed to it on our website. Thank you for your interest!

Our mailing address is:
Young Living Europe Ltd
Building 11, Chiswick Park
566 Chiswick High Road
London, W4 5YS
United Kingdom

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences