Copy
Velkommen til Flemming Gosvig

Ny salgskonsulent hos Kattegat Teknik ApS


1. december 2014 tiltrådte Flemming Gosvig som salgskonsulent hos Kattegat Teknik ApS.

Senest var Flemming ansat hos Parker Hanninfin Danmark, hvor han havde ansvar for salg af hydraulik, pneumatikfiltrering af olie, brændstoffer samt elektromekanik.
 
Flemming er 53 år og er uddannet maskinarbejder, efterfulgt af en uddannelse som maskintekniker med konstruktion som speciale. De sidste 22 år har han arbejdet med rådgivning og salg til industrien. Han har kørt som sælger i industrien siden 1993.

Ved ansættelsen af Flemming Gosvig med hans store netværk og erfaring, forventer Direktør Jørgen Kroer hos Kattegat Teknik ApS, at skabe de bedste forudsætninger for, at Kattegat Teknik ApS i de kommende år vil styrke sin position på det danske marked.

Kontakt Flemming på tlf. 30 92 46 15 eller mail fg@kattegatteknik.dk
 
SEND EN MAIL TIL FLEMMING NU
Siden Kattegat Teknik ApS blev grundlagt i 1999 har vi bestræbt os på, at sætte et højt niveau for branchens standard.

Med værksted for lastbiler, entreprenørmateriel og landsbrugsmaskiner, smede- og maskinværksted, elektroværksted, samt teknisk afdeling, har vi pladsen og mandskabet til en hurtig reaktion, når vores kunder har brug for det.

Hos Kattegat Teknik ApS råder vi over en alsidig medarbejderstab med elektromekanikere, landbrugsmaskinemekaniker, maskinarbejdere, entreprenørmaskinmarbejdere, industrielektrikere og en teknisk afdeling. 

Kattegat Teknik ApS renoverer og reparerer alle typer benzin- og dieselmotorer inden for industri, marine og entreprenørbranchen.
 
BESØG KATTEGATTEKNIK.DK
Rolshøjvej 2  |  8500 Grenaa  |  Tlf. 87 59 12 12  |  
mail@kattegatteknik.dk  |  www.kattegatteknik.dk
Copyright © 2015 Kattegat Teknik ApS, alle rettigheder forbeholdt.

Vores fysiske adresse er:
Kattegat Teknik ApS
Rolshøjvej 2
Grenaa 8500
Denmark

Add us to your address book


Ret din profil 
 
Afmeld hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.