Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
FEBRER 2017
Comparteix
Piula
OH MY GOIG_BTV_TEASER_01
MIREU EL TEASER DEL PROGRAMA!


EL DIVENDRES 3 DE FEBRER S'ESTRENA EL PROGRAMA 'OH MY GOIG' A BETEVÉ.

El divendres 3 de febrer a les 22.40h s'estrena 'Oh My Goig'. Aquesta aposta de Betevé (BTV) sobre educació sexual per a adolescents i joves ha estat realitzada pel CJAS i la productora Camille Zonca. A més, el programa el presentarà la nostra companya Noe Elvira. El primer programa tractarà sobre que s'entén per sexualitat. 

Feu córrer la veu!, i no us perdeu l'avançament dels continguts a Facebook i a Instagram  del programa #ohmygoig 

TRUMP I LA WOMENS MARCH

Un altre que també s'estrena és en Donald Trump i una de les primeres mesures del seu Govern ha estat signar la Global Gag Rule, una llei per la qual es prohibeix que organitzacions internacionals rebin fons dels Estats Units si ofereixen informació sobre avortament o es refereixen als serveis d'avortament. La norma aprovada s'aplica fins i tot si les organitzacions duen a terme aquestes activitats amb fons propis o fons no provinents dels Estats Units, i fins i tot si l'avortament és legal als seus països. Moltes han estat les reaccions però en destaquem dues: la convocatòria global de la ‘Women's March’, pel dia següent de la investidura de Donald Trump com a President dels EUA, i l'APFCiB va participar compartint els objectius de la ‘Women's March Barcelona Organizers' i la del Govern d'Holanda impulsarà la creació d'un fons internacional per finançar l'accés al control de la natalitat, l'avortament i a l'educació per a les dones en els països en desenvolupament

Els DSIR A L’AGENDA DEL PARLAMENT I DE GOVERN

El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat la realització de  campanyes de sensibilització sobre els Drets Sexuals i Reproductius i accions educatives contra les agressions sexistes

Des de l'APFCIB celebrem aquests compromisos en seu parlamentària perquè entenem que és un pas endavant per posar fi a la situació actual de vulneració dels Drets Sexuals i Reproductius i drets de les dones. Animem a continuar ampliant els compromisos i complir amb la funció de garants de drets, tant des del Parlament com des de la resta d’institucions catalanes. Per la nostra part, des de l’APFCIB ens comprometem a mantenir el seguiment i exigir el rendiment de comptes pel que fa a aquests compromisos.

Pic en Designspiration

SERVEI D'ACOMPANYAMENT A IVE: 

Des que vàrem crear el servei d'acompanyament a l'avortament, voluntàries activistes de l'APFCiB han pogut acompanyar a 5 dones que, per diferents circumstàncies, estaven soles i no volien o no podien ser acompanyades per alguna persona del seu entorn més proper. 

Si sabeu d'alguna dona que es trobi en aquesta situació i pugui necessitar d'un acompanyament el dia de l'avortament podeu trucar al CJAS 934151000 o escriure'ns a acompanyament-ive@centrejove.org 

Per donar suport a les nostres voluntàries hem elaborat una guia d'actuació en aquests casos i garantir la millor atenció per a les dones.
MARIA

Des que vam crear l'espai de les sòcies al Butlletí ja han participat 32 sòcies i encara ens queden 100 per a presentar-vos!!!
Us convidem a formar part d'aquest espai, només cal que envieu una foto vostra, ens feu cinc cèntims sobre la vostra trajectòria i la vostra motivació per a ser sòcies de l'APFCiB o explicar-nos qualsevol qüestió relacionada amb els Drets Sexuals i Reproductius.
Gràcies a totes per ser-hi!

Més informació a:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
Amb el suport de:
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
APFCiB · Carrer de Pere Vergés, 1, Barcelona, España · Barcelona, CT 08020 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp