Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
OCTUBRE 2016
Share
Tweet
PRESENTACIÓ DE L'INFORME DE POBLACIÓ MUNDIAL DE NACIONS UNIDES

El proper divendres 21 d'octubre a les 12h, en el marc de l'Intergrup de Població, Desenvolupament i Salut Reproductiva del Parlament de Catalunya, es presentarà l'Informe 2016 de Població Mundial del Fons de Nacions Unides. Aquest any centrat en com el futur del desenvolupament sostenible de tot el món es podrà mesurar segons l'èxit de les nenes que actualment tenen 10 anys.

La presentació anirà a càrrec del  Sr. Luis Mora, cap de Gènere, Drets Humans i Cultura del Fons de Població Mundial de Nacions Unides (UNFPA).

Participaran, també, la  I. Sra. Anna Figueras, coordinadora de l'Intergrup de Població, Desenvolupament i Salut Reproductiva del Parlament de Catalunya i diputada del Grup Parlamentari Junts pel Sí. La  Dra. María Ferrero, presidenta de l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). El  Sr. David Llistar, director de Justícia i Cooperació Internacional Global de l'Ajuntament de Barcelona i el  Sr. Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

Si teniu interès en assistir ens podeu escriure a  coordinacioprojectes@apfcib.org

 

En el marc del Programa Agendes de Drets i sexuals Reproductius , les entitats  Creación Positiva , Cooperacció i l'APFCIB hem realitzat tot un seguit d'accions i materials que volem compartir amb vosaltres ja que són pioners en el seu àmbit i tenen la intenció de fer avançar les Agendes per a la garantia dels Drets Sexuals i Reproductius.

Us podreu descarregar La investigació "EDUCACIÓ AFECTIVA I SEXUAL: UN DRET, UNA PRIORITAT"

i, també, els Materiales Objectius de Desenvolupament Sostenible des d'una mirada feminista

Tots els Materials podreu trobar-los en 3 Idiomes: català, castellà i anglès. Si algú de vosaltres en vol un exemplar en paper que ens ho faci saber.

ASSEMBLEA GENERAL APFCIB 2016

El passat dissabte 8 d'octubre vam realitzar l'Assemblea General Ordinària de l'APFCIB del 2016. En aquesta assemblea es van aprovar les memòries i comptes del 2015 i les línies de treball i pressupost per al 2016.

Per altra banda, es va realitzar una sessió participativa per acabar de tancar el Pla Estratègic 2017-2022 de l'APFCIB. El procés d'elaboració d'aquest Pla es va iniciar a l'assemblea del 2015 i culminava el seu procés a la del 2016. En breu es publicarà el Pla aprovat i la nova Junta que serà l'encarregada de tirar-lo endavant.

INFORMEM:
Ja ha sortit la 1ª enquesta sobre gestació subrogada a l’Estat espanyol

Es tracta de la primera enquesta d'aquestes característiques a l'Estat espanyol i té com a objectiu conèixer les característiques i particularitats de les famílies constituïdes per gestació subrogada a l'Estat espanyol. Així mateix, s'espera augmentar el coneixement públic i professional de la diversitat familiar.
 
Aquesta enquesta és una iniciativa del grup Copolis i forma part d'un projecte I+D+i finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat per al període 2014-2017. Està coordinada per una de les associades de l’APFCIB i es tracta d'aprofundir en l'anàlisi dels reptes i canvis que la gestació subrogada està introduint en la societat espanyola actual.
 
Si la vostra família ha estat creada a través de gestació subrogada o coneixes algú que ho ha fet, pot participar del projecte contestant directament l'enquesta en aquest l'enllaç:
https://es.surveymonkey.com/r/E-MIRRORS_2016
 
Per a qualsevol pregunta, us podeu posar en contacte amb la iniciativa a través del correu electrònic themirrorsproject@gmail.com i també pots estar al dia de la recerca i saber més sobre ella a través de les xarxes socials i web:
 
Twitter @Mirrors_Pro
Facebook.com/themirrorsproject 
www.mirrorsproject.es
 

MARIA

El Xavier Pujols Martínez és psicòleg clínic del Servei de Planificació Familiar de Sant Andreu de la Barca des dels seus inicis. Membre fundador, codirector i terapeuta de l'Institut de Sexologia de Barcelona. Supervisor de pràctiques d'alumnes de Psicologia amb la Universitat Autònoma de Barcelona i Coordinador i professor del Màster de sexologia clínica i salut sexual de la Universitat de Barcelona.

És membre actiu de la junta de l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears des del 2005 i, actualment, vicepresident de la Federació de Planificació Familiar Estatal. El seu compromís amb la nostra raó de ser és imprescindible per arribar on som i poder continuar en el futur.

El Xavi és autor de múltiples llibres i publicacions científiques, assessor d'institucions públiques i privades i, comptar amb la seva expertesa i amplitud de coneixements, és un privilegi per a l'APFCIB. Ell ha estat un dels impulsors clau de la connexió entre els discursos històrics i els aprenentatges més actualitzats.

Esperem seguir comptant amb tot el que ens aporta durant molt de temps. Gràcies Xavi!

Trobareu més informació a:

 
Amb el suport de:
En aquest apartat trobareu links directes a recursos i campanyes que us poden interessar
No oblideu seguir-nos:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
APFCiB · Carrer de Pere Vergés, 1, Barcelona, España · Barcelona, CT 08020 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp