Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
JULIOL 2016
Share
Tweet
14 DE JULIOL JORNADA: DSIR I OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

En el marc del Programa Agendes de Drets sexuals  i Reproductius, les entitats Creación Positiva , Cooperacció  i l ' APFCIB organitzem Una jornada por compartir l'experiència de treball a la CSW60. Els resultats de la participació i com continuar l'estratègia d'incidencia en relació als, Objectius de Desenvolupament Sostenible i Drets i sexuals Reproductius en l'agenda de la Política Catalana i La Mundial. Aquesta jornada es realitzarà  dijous 14 de juliol de 17 a 19h a l'Auditori de l'Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines, 1-3). Si voleu més informació del projecte cliqueu aquest enllaç
 

 
 


 
 

L'APFCIB una de les 20 entitats integrants del Programa contra la desigualtat i la discriminació d'IntermonOxfam

IntermonOxfam ha iniciat aquest 2016 un Programa de Lluita contra la Desigualtat i la Discriminació a l'Estat espanyol i ha escollit a 20 entitats d'arreu de l'Estat que estan treballant amb aquest objectiu al llarg de la seva trajectòria.

L'APFCIB ha estat escollida dins d'aquestes 20 entitats com una associació de llarga trajectòria a favor dels drets i de la justícia social. La nostra tasca amb dones, joves i persones immigrades ha estat premiada formant part d'aquest nou programa que vol donar un impuls a les entitats de base que treballem per la transformació social.

Per a més informació podeu clicar aquest enllaç
 

XX CURS d’ATENCIÓ ESPECÍFICA A L’ADOLESCÈNCIA


Ja s’ha obert la inscripció pel curs del CJAS sobre Atenció Específica a l’Adolescència. Enguany el curs arriba a la seva 20ª edició!!!

Com en anys anteriors experts/es i de reconegut prestigi ens aportaran eines pel treball amb població adolescent. El curs dura 30 hores i tindrà lloc el 17, 19, 21, 24, 26 i 28 d'octubre (de 10h a 15h) a la Seu que té a Barcelona l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

El Programa s'està enllestint i s'anunciarà properament però avancem certa informació per a qui pugui interessar inscriure’s i reservar plaça. 

Podeu trobar més informació en aquest enllaç
I podeu fer la inscripció directa a través d'aquest altre enllaç

Us esperem pel 20è aniversari!!!! 
 

MARIA

La primera sòcia que va aparèixer a aquest butlletí va ser la Isabel Iserte Hernàndez quan feia més de 3 anys que havia mort. Per l’APFCIB va ser un cop demolidor. Amb ella va marxar un trosset de cadascú de nosaltres i, també, de l’entitat. Però el que tenim clar, a dia d’avui, és que gran part d’ella s’ha quedat aquí, en la nostra manera de ser, de treballar i de lluitar.
 
La Isabel va ser infermera, vicepresidenta de l’APFCIB i de la FPFE i una de les grans defensores dels Drets Sexuals i Reproductius a Catalunya i a l’Estat espanyol. La seva implicació en la defensa dels Drets Sexuals i Reproductius es va traduir en una incansable dedicació per sensibilitzar la societat a través d’infinites rodes de premsa, taules rodones i xerrades. El punt culminant de les seves reivindicacions es va donar en la compareixença a la Subcomissió sobre la Llei de Salut Sexual i Reproductiva i d’IVE al Congrés dels Diputats. En gran part, i gràcies a la seva tasca, actualment tenim una llei molt millor que garanteix el dret a l’avortament a les dones.
 
El 5 de juliol del 2010, dia que entrava en vigor la nova Llei de Salut Sexual i Reproductiva i IVE a l’Estat espanyol,  l’APFCIB li va retre un homenatge al Museu d’Història de Barcelona. Continuem treballant inspirades en ella i en la seva llavor i cada dia és un homenatge a ella i a totes les lluitadores i lluitadors en favor dels DSiR.
 
Per això, aquest dijous 14 de juliol, aniversari del naixement de la Isabel, volem celebrar de nou, de forma informal i com a ella li agradava, que al CJAS tenim una Sala amb el seu nom!
 

Trobareu més informació a:

 
Amb el suport de:
En aquest apartat trobareu links directes a recursos i campanyes que us poden interessar
No oblideu seguir-nos:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
APFCiB · Carrer de Pere Vergés, 1, Barcelona, España · Barcelona, CT 08020 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp