Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
DESEMBRE 2015
Share
Tweet
REVOLTES AMB LA PREVENCIÓ
DIA MUNDIAL DE LA SIDA, 1 de desembre de 2015
L’APFCIB, com a membre del Comitè 1er de Desembre (Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya),  commemora aquest any l’1 de desembre, Dia Mundial de la Sida, sota el lema “REVOLTES AMB LA PREVENCIÓ”.

 
Volem reivindicar la prevenció, transformar-la, donar-hi voltes, regirar-la, emmarcar-la en el paradigma de promoció de la salut en un context en què les desigualtats, la invisibilitat, les retallades o l’estigma i discriminació que pateixen les persones que viuen amb VIH ens ho dificulten. Tot això ho farem a través del treball comunitari i expert del C1D i les seves 
24 entitats membre, desplegant estratègies com la lluita pels drets humans i, especialment, els drets sexuals i reproductius, el respecte a la diversitat, les accions centrades en la persona i el foment del seu apoderament.
Un any més, ens moVIHlitzem!

Si voleu consultar tot el programa d’activitats, cliqueu aquí

Marxa del 7N contra les violències masclistes

per Cristina Guiu Monte, membre de l'APFCIB.

El passat 7 de novembre desenes de milers de persones es van aplegar al centre de Madrid on estava convocada la primera marxa estatal contra les violències masclistes. I, com no podia ser d’una altra manera, diverses representants de l’APFCIB també hi vam ser. Més de 200.000 mil persones cridant contra un terrorisme masclista que cada dia va engreixant les llistes de dones assassinades, maltractades, discriminades, ... sense que les institucions posin ni els remeis ni els recursos necessaris per combatre aquesta xacra. 

Podeu seguir llegint l'article i/o descarregar-lo clicant aquí
 

I SEGUIM AMB EL NOVEMBRE FEMINISTA. NO MORIM, ENS MATEN. Contra la violència masclista, AUTODEFENSA FEMINISTA. AVUI 25N!

ARRENCA EL PROJECTE DE DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS PER A DONES EN SITUACIÓ DE PRIVACIÓ DE LLIBERTAT

Durant aquest desembre, l’APFCIB iniciarà un nou grup de treball educatiu amb les dones del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona - Wad-Ras.
Es tracta d’una formació de 12h que té com a objectius oferir un espai on facilitar informació́ i coneixements a la població́ interna sobre la salut i els drets sexuals i reproductius amb la finalitat d'oferir eines a les dones per a prendre decisions sobre la seva sexualitat i, en un exercici de gestió dels riscos d'aquesta dimensió de la vida, que aquestes decisions vagin encaminades a poder viure una sexualitat lliure, plaent i positiva.

Aquest grup s’inclou dins el projecte DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS PER A DONES EN SITUACIÓ DE PRIVACIÓ DE LLIBERTAT que l’APFCIB ha iniciat amb el suport del Departament de Justícia de la Generalitat i que també es durà a terme al Centre Penitenciari de Brians.
MARIA
MARIA
Donem la benvinguda a 14 noves sòcies i socis
 
Excepcionalment fem servir aquest espai no pas per a oferir un breu perfil d’un soci o sòcia de l’APFCIB, sinó per donar la benvinguda a les 14 noves sòcies i soci que se’ns han unit des de l’octubre passat. Tenen en comú haver participat al curs que anualment organitza el CJAS sobre l’atenció a l’adolescència. En aquesta edició, amb la inscripció del curs, l’APFCIB oferia de manera gratuïta un any d’associades a les persones participants que així ho desitgessin.
 
D’aquesta manera volem sumar tota l’energia, treball i l’activisme d’aquest grup de professionals amb qualitats i potencialitats imprescindibles per la lluita i el treball en favor dels Drets Sexuals i Reproductius.
 
Rosana, Maria, Cristina, Marta, Teresa, Cristina, Judit, Marta, Oriol, Montserrat, Laia,  Ma. de la Vega, Ivonne i  Helena, us agraïm la confiança en el projecte i us animem a participar activament a totes les activitats que duem a terme.

L’Associació és vostra!
Trobareu més informació a:

 
Amb el suport de:
En aquest apartat trobareu links directes a recursos i campanyes que us poden interessar
No oblideu seguir-nos:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.