Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
FEBRER 2014
Like El Tri_an_gle // febrer 2014// Butlletí de l'APFCiB WEB on Facebookshare on Twitter

FEBRER EN LLUITA 

ATUREM LA CONTRAREFORMA DE L'AVORTAMENT  

Des de la Campanya pel Dret a l'Avortament estem promovent un ‪#Febrerenlluita‬ pel dret a decidir sobre el propi cos, per a fer visibles les mobilitzacions que s'estan produint, des de diferents col·lectius, arreu del país. La Campanya organitza actes descentralitzats a diferents municipis. A Barcelona es farà una concentració el dia 8 de febrer a les 11.30h davant de la catedral i una manifestació central el 14 de febrer a les 19h.

Totes les que vulgueu col·laborar i participar en les accions, ja sabeu! apropeu-vos a ca la dona (c/ Ripoll, 25, Barcelona) o poseu-vos en contacte amb la Campanya a través del mail dretalpropicos@gmail.com

Per a estar informades podeu seguir el facebook de la campanya en aquest enllaç.

El Tren de la Llibertat: l'experiència de 3 sòcies de l'APFCiB)

Avui ha estat una gran alegria poder assistir a aquesta macro manifestació feminista (...) una autèntica marea humana, formada per persones de tota mena (...) Però sempre amb un plantejament comú: DRET DE LES DONES A DECIDIR, AVORTAMENT LEGAL I GRATUÏT. Ha estat un espectacle fascinant, emocionant, de cohesió i de lluita comú (...) Per llegint l'article sencer, cliqueu aqui

Dia de la marmota: revàlida sobre l’avortament, article de Sílvia Aldavert

El 20 de desembre d’aquest any que acabem de passar, 2013, em va sonar el despertador i vaig tenir l’estranya sensació que tot m’era excessivament familiar. Una espècie de déjà vu desconcertant em repicava el cervell quan de cop, a la ràdio, va començar a desentonar el Resistiré del Dúo Dinámico. En aquest moment vaig entendre que seria un dia complicat malgrat que no era capaç  d’abraçar la magnitud de la tragèdia, que deia aquell.

Per continuar llegint l'article, cliqueu aqui

Sóc l'Elena Julià. Des que vaig finalitzar els estudis de Medicina al 1980, i mentre cursava la meva formació hospitalària, vaig orientar la meva professió a col·laborar amb associacions de dones, entitats socials i administracions locals. 
Em vaig incorporar als primers Centres de Planificació de Catalunya  en una dècada de transició política, de reivindicació i de lluita pels drets sexuals i reproductius de les dones. Al llarg de l'exercici de la meva professió com a ginecòloga, un dels objectius ha estat contribuir a millorar la salut i qualitat de vida de les dones i de la població en general.
Contribuir a l'empoderament de les dones i que fossin elles qui, de forma activa i decisiva, participessin en la cura de la seva salut i del seu entorn familiar i social.
Des de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears lamentem profundament la no renovació del conveni de col·laboració del CAT Salut amb l’Ajuntament del Prat del Llobregat en el Servei de l’ASSiR. Recordem que el primer centre de planificació familiar a l'estat espanyol va ser el del Prat del Llobregat als anys 70 i el conveni de col·laboració actual aportava al servei 3 professionals (ginecòloga, psicóloga i auxiliar clínica).
No oblideu seguir-nos a:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER

Amb el suport de:


En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.