Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
MARÇ 2017
Comparteix
Piula


#8M DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

El 8 de març totes juntes reivindiquen el dret a decidir-ho tot.
El lema d'aquest 2017 és la revolució imparable de les dones i també ens adherim i donem suport a les convocatòries de la Vaga de Totes i el Paro Internacional de Mujeres pel 8 de març Dia Internacional de les Dones.
Aquesta aturada mundial es farà simultàniament en més de 40 països, on milers de dones i organitzacions participarem en la primera aturada mundial de dones.

Aquesta aturada internacional de Dones del #8M està convocada de 12 a 12.30h
A la tarda us esperem també a la manifestació a les 19h a plaça Universitat.

+ info:
Manifest: La revolución imparable de les dones
Convocatòria Coordinadora feminista
Esdeveniments a les xarxes Vaga Internacional de Dones

MARIA

ELS DSIR A L'AGENDA DE LA CSW61

El proper dilluns 13 de març, s’inicia el 61è període de Sessions de la Comissió Jurídica i Social de la Dona (CSW) convocada anualment per Nacions Unides a la seva seu de Nova York.
 
Aquest any, les entitats Creación Positiva i l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) donarem continuïtat al projecte Els Drets Sexuals i Reproductius a l’Agenda Global i l’Agenda de Catalunya i Barcelona i, per primera vegada des de Catalunya, s’organitzarà conjuntament amb el Fons de Població Mundial de Nacions Unides (UNFPA), un acte dins el programa oficial de la CSW61 per donar a conèixer la nostra experiència de treball i compartir-ne d’altres que ens ajudin a apropar l’Agenda 2030 a l’àmbit local.

Si voleu ampliar la informació cliqueu aquí

CAMPANYA PER A JOVES SOBRE EL DRET A L'AVORTAMENT

El passat 3 de març vam participar en la 1a. Jornada de l'Estratègia Compartida de salut sexual, en la qual es va presentar la campanya d'informació per a joves sobre el seu dret a l'avortament. Aquesta  campanya s'emmarca en l 'Estratègia Compartida de Salut i Sexual reproductiva que duem a terme amb el Consorci Sanitari de Barcelona, l'Agència de Salut Pública de Barcelona i diferents entitats amb l'objectiu de Prevenir les infeccions de Transmissió sexual, els embarassos no desitjats i la violència sexual.

Per a més informació de la campanya cliqueu here 
Les Dades del sondeig realitzat per l'APFCIB i el CJAS van evidenciar el desconeixement dels #DSIR EL 80% de barcelonines (14 a 30 anys) no saben que l'avortament és gratuït i universal, i la meitat d 'aquestes no sap que ho pot fer per pròpia decisió .

 

L'APFCIB va participar en la sessió presentant l'experiència de les 'Agendes dels drets sexuals i reproductius' com a model d'articulació entre l'agenda global i les agendes locals el programa , que ha permès que més de 40 entitats i grups incorporin en les seves agendes els #ODS després d'un procés de formació, sensibilització i incidència política que ha tingut altres resultats, com ara l'aprovació de la declaració institucional del Parlament català en favor dels drets sexuals i reproductius en el marc de l'agenda 2030.

SERVEI D'ATENCIÓ PER WHATSAPP


Celebrem el primer aniversari del servei d'atenció via Whatsapp del CJAS. Com sabeu, aquest servei ofereix a adolescents i joves la possibilitat de fer consultes i resoldre dubtes o dificultats relacionades amb qualsevol aspecte de la sexualitat enviant missatges al número de telèfon 687 748 640.

En aquest primer any s'han atès 582 consultes i, a més d'apropar-nos a joves i adolescents d'una manera àgil i còmoda, ens ha servit per aprendre i extreure conclusions molt valuoses per millorar el servei.
Més informació a:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
Amb el suport de:
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
APFCiB · Carrer de Pere Vergés, 1, Barcelona, España · Barcelona, CT 08020 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp