Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
MARÇ 2016
Share
Tweet
DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
 
El 8 de març TOTES al carrer per reivindicar el Dia internacional de les Dones. Aquest any TOTES EN LA DIVERSITAT, JUNTES CONTRA EL PATRIARCAT I EL CAPITAL.

Ens trobem el pròxim dimarts 8 de març a la plaça Universitat i podeu consultar la resta d'actes clicant aquí.

 


 

DESTACATS D'AVUI
cliqueu les imatges
per tenir més informació

ELS DIJOUS DEL CJAS

COL·LOQUIS SOBRE SEXUALITAT I JOVES PER A PROFESSIONALS

Dijous 17 de març a les 14:30 h. Què va passar a Barcelona el 2015?

Presentació de les dades de l'Informe de Salut Sexual i Reproductiva de la ciutat de Barcelona a càrrec de la Dra. Glòria Pérez, de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

Us convidem a venir i participar el pròxim dijous 17 de març a les 14:30 h al CJAS (carrer La Granja 19, Barcelona).
 

V Jornada Tira pel Dret(s)!
Els Drets Sexuals i Reproductius als
Objectius de Desenvolupament Sostenible

El passat dijous 11 de febrer l'APFCIB va realitzar la V Jornada Tira pel Dret(s)!, amb un gran èxit de convocatòria on van assistir professionals i representants d'entitats de diversos sectors per parlar de la nova Agenda Global 2030 basada en els Objectius de Desenvolupament Sostenible i com incorporen els Drets Sexuals i Reproductius.

A la jornada es va comptar amb ponències que van exposar l'actualitat del procés a escala internacional com van ser el Sr. Luis Mora d'UNFPA o la Sra. Filomena Ruggiero de la FPFE i Countdown 2015. També van participar-hi la Direcció de Justícia Global i Cooperació de l'Ajuntament de Barcelona i la Directora de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, i com a coorganitzadores, les entitats Creación Positiva i Cooperacció van valorar l'acte molt positivament i com un dels punts de trobada que s'han estat treballant en el projecte comú Agendes de Drets Sexuals i Reproductius.


 
MARIA

LAmparo del Pino és sòcia de l'APFCIB des de fa molt de temps. Va conèixer l'Associació de la mà d'unes companyes i amigues que ja en formaven part, i es va animar a participar de forma activa. En aquest temps ha col·laborat amb nosaltres en els programes dirigits a joves i dones.

L’Amparo és infermera especialitzada en Salut Mental, i treballa com a professora d’Infermeria a la Universitat de Barcelona. També és psicòloga i aquest passat mes de febrer s’ha doctorat en el Programa de la Facultat de Medicina de Neurociències Clíniques i Experimentals.

“La part de l’APFCIB que més m’agrada són les persones”, ens diu. “Des del moment que vaig entrar en contacte amb l’Associació em va sorprendre la passió i professionalitat de les persones que formen part. L’APFCIB és una entitat que treballa per cobrir unes necessitats totalment reals. Per tot això, tinc un sentiment lícit d’orgull de formar part d’aquest grup!".

L'orgull és de l'APFCIB de tenir entre nosaltres una doctora cum laude que ens dóna força amb el somriure, l'ofici, el resultat de l'experiència i la carrera que li preveiem per endavant.

Gràcies i Moltes felicitats Amparo!
 

Trobareu més informació a:

 
Amb el suport de:
En aquest apartat trobareu links directes a recursos i campanyes que us poden interessar
No oblideu seguir-nos:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.