Copy
BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE PLANIFICACIÓ FAMILIAR DE CATALUNYA I BALEARS.
MARÇ 2015
Share
Tweet
DIA INTERNACIONAL DE LES DONES
8 de MARÇ del 2015

El diumenge 8 de març TOTES al carrer per reivindicar el Dia internacional de les Dones! I és que.... LA REVOLUCIÓ SERÀ FEMINISTA O NO SERÀ!

La Comissió unitària pel 8 de març ha organitzat a Barcelona una manifestació el mateix DIUMENGE 8 DE MARÇ a les 12 del migdia. El recorregut començarà a plaça Universitat, continuarà per les Rambles i fins a la plaça de Sant Jaume! Amb l’animació de les Percudones!

Un bon moment per mostrar el rebuig a la nova reforma de l’avortament del govern del Partit Popular que posa traves a les dones de 16 i 17 anys. NO a la reforma de l’avortament!

Llegiu el manifest de Ca la Dona

 

Escollim nom per la sala dels tallers del CJAS

En aquesta nova etapa que iniciem al CJAS volem fer un homenatge a persones que han estat eixos fonamentals en favor de la lluita pels Drets Sexuals i Reproductius i, per fer-ho, ens agradaria posar el nom d’alguna de les nostres heroïnes a la Sala Tallers del centre.

Així doncs, animem a totes les associades i associats a que participeu i voteu un dels noms que us proposem. El nom que obtingui més vots serà l’escollit per anomenar la sala on passen centenars de joves cada any per parlar de DSiR.

  • Isabel Iserte Hernàndez
     
  •  Isabel Ferran Sanahuja
     
  • Federica Montseny Mañé
     
El passat divendres 27 de setembre al Parlament de Catalunya en una sessió oberta organitzada per l’Intergrup de Població, Desenvolupament i Salut Reproductiva, la Sra. Cristina Iniesta, delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, va presentar la Mesura de Govern de Salut Sexual i Reproductiva aprovada i posada en marxa per l'Ajuntament de Barcelona.
 
En aquesta sessió, coordinada per l’APFCIB, hi van participar diputades de tots els grups parlamentaris, membres de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, professionals del sector i membres de més de 20 entitats referents relacionades amb la salut i la salut sexual i reproductiva.
MARIA
La Sara Morreres Quesada és psicòloga especialitzada en violències de gènere. Actualment treballa com a psicòloga grupal al SIAD de La Llagosta i com a psicòloga individual i grupal al CIRD de Badia del Vallès. També col·labora com a formadora a la Fundació Paco Puerto de CCOO, unes feines que compagina amb fer xerrades sobre violències de gènere i sobre la situació actual de les dones.
 
"Ser sòcia de l’APFCiB és, per mi, una manera de recolzar projectes de defensa dels DSiR en concret i de la promoció dels drets de les dones i del dret a la salut en general. Formar-hi part és una molt bona manera d’estar informada de les campanyes que es realitzen a tot l’estat i de les notícies i novetats sobre DSiR. A la seu de l’APFCiB s’hi respira un ambient de molta activitat i d’una cura molt especial cap a les dones que s’adrecen a l’entitat, sigui com a usuàries, com col·laboradores o com a companyes. Sempre és un plaer participar-hi", explica.
 
Per a l’APFCIB és un privilegi comptar amb sòcies com la Sara que ens aporten un vincle imprescindible entre la prevenció i promoció de la salut sexual i reproductiva i la prevenció de les violències masclistes. Gràcies a perspectives com la seva anem avançant per a millorar la qualitat de vida de les dones al nostre entorn.
 
Gràcies Sara, i seguim!
Trobareu més informació a:

 
Amb el suport de:
En aquest apartat trobareu links directes a recursos i campanyes que us poden interessar
No oblideu de seguir-nos:
FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
TWITTER
En compliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears t’informa que les teves dades estan incloses en un fitxer informatitzat. Si desitges donar-te de baixa de la llista de correu electrònic, només n’has de trametre un correu electrònic a administració@apfcib.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.