Copy

  Marjolijn de Winter, illustraties

Eerste collectie is uit: 'Dichtbij'


Mijn eerste dessincollectie is uit en heet 'Dichtbij'. Het zijn twaalf vrolijke ontwerpen, die heel geschikt zijn voor stof of papier. Mijn inspiratie was de natuur dichtbij mijn huis en de dingen die nog wel dichtbij waren, terwijl we veel mensen op afstand moesten houden.Ik presenteer mijn collectie in een
lookbook, zodat iedereen direct kan zien hoe de dessins eruit zien op kleding, tassen en stationery.Met deze collectie, en collecties die nog zullen volgen, ga ik de boer op met als doel gelicensieerd te worden bij fabrikanten van stoffen, papierwaren, kleding en dergelijke. Als mijn dessins op producten komen, dan zullen ze ook breder beschikbaar en goedkoper  zijn. Gaat het toch al kriebelen bij je? Je kunt wel al stof, behang en kadopapier bestellen 
via mijn Motiflow-pagina.

Bekijk mijn collectie

Little U
Little U is het kindje van het tijdschrift Uppercase uit Canada. Er is nu een tweede editie uit. De vraag aan alle creatieven wereldwijd was: wat denken jouw kinderen dat je aan het doen bent als zij naar school zijn? Mijn dochters Selena en Aurora maakten daar een getrouwe tekening van (klik voor vergroting):
Ziek
Helaas heb ik de afgelopen zes weken last gehad van mijn gezondheid, wat me nogal heeft beperkt. Het is gelukkig een onschuldige duizeligheid, maar wel heel erg lastig. Ik heb besloten, omdat het allemaal iets te stressvol is geweest de laatste tijd, om eerder vakantie te nemen dan gepland. Daarom hebben jullie al een tijdje weinig van mij gehoord. Hopelijk helpt dit. Dus, hierbij wens ik je een hele fijne, rustige vakantie en tot over een aantal weken! Welke boeken neem jij mee? Hieronder mijn tips.

Fijne vakantie!
Marjolijn
Boekentips

- Charlotte Dematons - Alfabet (geweldig voor kinderen en ik 'lees' het stiekem ook)
- Charlotte Dematons - Nederland, en Duizend dingen over Nederland (pakket, ook heel leuk voor volwassenen)
- Modeste Herwig - Theetuin (thee in eigen tuin plukken)
- Silvia Dekker - Bloemen uit de tuin (zelf boeketten laten groeien)


Corona-proof dacht ik ;)
Veel leesplezier!
Motiflow

In mijn winkeltje op Motiflow kun je alle twaalf dessins bestellen als stof, behang of kadopapier. Ze hebben ook een stevige outdoor-stof!
Facebook
Link
Website
Copyright © 2020 Marjolijn de Winter, illustraties, All rights reserved.