Copy

  Marjolijn de Winter, illustraties

Gelukkig hebben we het internet nog

Mijn nieuwsbrief is dagen later dan normaal, dat krijg je als je thuisonderwijs moet aansturen. Maar gelukkig hebben we het internet nog, dat maakt al deze dingen nog wel mogelijk.
Zo ben ik bezig met een nieuwe online cursus van acht weken: Immersion, surface pattern design van Bonnie Christine. Ik laat jullie in deze nieuwsbrief wat voorbeelden van dessins zien, bedenk wel dat dit pas de derde week is, maar ik heb al veel leuks en nuttigs geleerd in Illustrator.


They draw and cook
De banner bovenaan deze nieuwsbrief is het artwork dat ik heb ingestuurd op de website They draw and cook. Op deze site staan recepten van elke kunstenaar die maar mee wil doen. Er is nu een wedstrijd aan de gang, de vier beste ontwerpen over eetbare bloemen worden een legpuzzel. Als je het leuk vindt kun je kijken op theydrawandcook, of theydrawandtravel (kaarten), of een van de bijbehorende Instagram-accounts (theydrawandgarden bestaat daar ook.) Ik volgde laatst een cursus kaarten illustreren op Sketchbookskool, en kwam zo bij een van de twee makers van deze sites terecht.


Zoals Bonnie Christine zegt: een ding per dag. Elke dag een stapje verder. Daar probeer ik me aan te houden. Want veel meer lukt nu niet.

Een goede gezondheid (ook geestelijk),
Marjolijn

Ansichtkaart

Je hebt 'm misschien al voorbij zien komen: mijn nieuwe ansichtkaart van Culemborg. Te koop bij onder andere de Gelderlandfabriek in Culemborg, tenminste, wanneer die open is!
Mijn kinderen hebben nu een kraampje aan de weg waar mensen gratis mijn kaarten kunnen sturen aan ouderen in een van de verzorgingshuizen hier.

 

Surface pattern design

Een van de ontwerpen voor stof of cadeaupapier waar ik mee bezig ben. Ik denk alvast aan het najaar (alleen qua ontwerp hoor). Ik heb een aantal bladeren geschilderd en omgezet in Illustrator-bestanden. Wordt vervolgd!

Facebook
Link
Website
Copyright © 2020 Marjolijn de Winter, illustraties, All rights reserved.