Copy

  Marjolijn de Winter, illustraties

Ik hoop dat het goed met je gaat. Ik ben blij dat de scholen weer gedeeltelijk gestart zijn, maar ik vind het wel eens lastig dat we nog weinig vooruitzichten hebben voor de zomervakantie en de rest van het jaar.

Eind april heb ik mijn online opleiding surface pattern design afgerond, met een heuse afstudeerceremonie via Facebook live video (het was heel grappig). Daarna probeerde ik wat vakantie te houden, dat lukte niet zo met man aan het werk en kinderen om bezig te houden, maar ik heb nog wel een heel boek uitgelezen (!). Nu werk ik aan mijn eerste collectie ontwerpen voor stof en stationery en ben ik weer verder aan het leren op andere dingen die horen bij het runnen van een creatieve business (sowieso verval je dan al snel in het Engels ;)).

Kaartenstalletje
Manlief heeft een bord getimmerd dat ik als een stalletje aan de straat zet om kaarten te verkopen. Het bord klemt tussen een schildersezel. Leuk om zo mensen hun dagelijkse wandelingetje leuker te maken en zelf ook nog wat te verdienen.


Nieuw dessinontwerp
Als eerste na mijn 'vakantie' kwam er een nieuw ontwerp uit rollen, geïnspireerd op Lelietjes-van-dalen. Ik heb het meteen toegevoegd aan mijn Motiflow-winkeltje.


Artist trading cards
Ook ben ik bezig geweerst met het maken van Artist Trading Cards, dit zijn mini-kunstwerkjes om te ruilen met andere kunstenaars. Een goede bezigheid om de creativiteit te laten stromen en ook om contact te houden. En ik merk dat ik sowieso weer veel meer post verstuur, zoals snailmail met mijn eigen postzegels erop, herken je dat?


Tot snel,
Marjolijn

P.S. dit dessin is ook best leuk op een mondkapje, vind je niet? ;)

Kraampje aan de weg

Woon je in Culemborg? Ik heb een kraampje aan de weg waarin ik mijn kaarten verkoop, met en zonder bijpassende postzegels. Tot ziens op Linnaeuslaan 23!

 

Bloempotten

Ik heb het bloempotten-ontwerp via Motiflow op 'poly outdoor' laten drukken, ziet er vrolijk uit he? Misschien ga ik er plantzakken van maken.

Facebook
Link
Website
Copyright © 2020 Marjolijn de Winter, illustraties, All rights reserved.