Copy
Informatie over schoonheid en kunst
View this email in your browser
art|nieuws december 2016
 Golden Inspirations
The art of skincare sluit het jaar af met een schitterende aanbieding van La Prairie | The Pure Gold Radiance Facial. Tot en met 24 december is deze behandeling  110,- i.p.v. 150,- Kijk hier voor meer informatie en ontdek hoe u uw huid weer kan laten stralen. 

art|nieuws laat in deze donkere dagen het licht schijnen op het 'goud' van Gustav Klimt en The Radiance Collection van La Prairie.
Wij maken van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor het afgelopen jaar en wij wensen u een goed en gezond 2017 vol Golden Inspirations


Mieke Kok, Elly Schilte en Megan van Hattun
The art of skincare
_________________________________________

 Adéle Bloch-Bauer | Gustav Klimt
Gustav Klimt

Het hoofdthema van Gustav Klimt (Wenen 1862 -1918) is de schoonheid van vrouwen. Hij schilderde dit portret van Adèle Bloch-Bauer, een beroemde Weense vrouw uit het begin van de twintigste eeuw. Het doek werd in 2006 voor een recordbedrag gekocht door één van de eigenaren van een bekend Amerikaans cosmeticabedrijf. Gustav Klimt voltooide het schilderij in 1907, het kostte hem enkele jaren om het te vervolmaken. Het goud is niet geschilderd maar met bladgoud laagje voor laagje aangebracht, een zeer arbeidsintensieve bezigheid. Het metaal heeft een gele glanzende kleur, en door het kostbare materiaal krijgt het schilderij het effect van een schitterend sieraad.
__________________________________________

Pure Gold | La Prairie
The Radiance Collection | La Prairie

Ook La Prairie werkt met echt goud in The Radiance Gold Collection. De puur gouden druppels van Cellular Radiance Pure Gold liften en verstevigen de huid zichtbaar, laten haar stralen en vullen haar met energie. Prettige warmte en de geselecteerde maskers zorgen ervoor dat het kostbare Pure Gold-serum nog beter doordringt, waardoor de huid zachter aanvoelt en er glanzend en vol leven uitziet. De Pure Gold Radiance Facial behandeling vergt kennis en kunde van een La Prairie-expert, alleen dan kan het goud de huid van binnenuit laten stralen. 


________________________________
The art of skincare koestert haar eigen goud, ofwel de gerenommeerde merken waarmee wij werken. Bij Nieuw!, de voor u wellicht bekende cirkels op onze website, vertellen we u elke maand over de nieuwste producten en behandelingen.
The art of skincare werkt met La Prairie, Dermalogica, Valmont, Filorga, OPI, en Lycon
Bezoek ook de website met aandacht voor nieuwe behandelingen en producten

 

Email:
info@theartofskincare.nl
Soesterbergsestraat 11
3768 EA Soest
035 602 4620 

Gegevens wijzigen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © The art of skincare - 2016