Copy
Informatie over schoonheid en kunst
View this email in your browser
art|nieuws januari 2017
2017 voelt alweer gewoon en de blik is op de toekomst gericht. De wetenschap is druk bezig aan te tonen dat celvernieuwing de huid op den duur kan verjongen. Stap voor stap wordt huidveroudering tegengegaan met crèmes en serums.

‘De zorg om er jong uit te zien geeft veel vrouwen nieuwe rimpels’, schreef de Vlaamse dichter Georges van den Acker.

Dat is ongetwijfeld waar maar wij weten dat omgevingsfactoren als de zon en het milieu grote invloed hebben op de manier waarop de huid verouderd. Vaak zijn de eerste tekenen te zien zijn rond de ogen omdat daar de huid het dunst is en minder talgklieren heeft.

The art of skincare stelt u in de gelegenheid om de proef op de som te nemen en geeft tot 18 februari 20% korting op oogverzorgende producten van Dermalogica, Valmont, Filorga en La Prairie. Laat u adviseren door onze experts en ontdek welk product het beste bij u past en maak kennis met de nieuwste oogverzorgingsmethodes.

De tijd staat niet stil, vertraag het huidverouderingsproces en begin vandaag!

Hieronder ziet en leest u hoe de huid rondom de ogen in de kunst wordt weergegeven, en wij beschrijven het nieuwe product van Dermalogica
Age Reversal Eye Complex 

Ik wens u een oogverblindend resultaat.
Mieke Kok 
_________________________________________

 Arbeidersvrouw, 1943 | Charley Toorop
Arbeidersvrouw, detail uit schilderij (zie inzet)

Charley Toorop (1891 - 1955) groeide op in een artistiek milieu in Bergen Noord-Holland. Vrouwelijke kunstenaars hadden het in die tijd niet makkelijk, buitenshuis werken om geld te verdienen was voor vrouwen niet gebruikelijk. Charley Toorop  was een van de eerste vrouwelijke kunstenaars in ons land die hiermee brak. In 1922 kregen vrouwen in Nederland stemrecht, ze werden minder afhankelijk en namen actiever deel aan de maatschappij, zij gingen steeds meer hun eigen beslissingen nemen. Het werk van Charley Toorop laat een bijzondere vorm van realisme zien. Haar schilderijen van arbeiders en boeren in hun dagelijkse omgeving tonen sociale betrokkenheid. 'De grote portretten zijn krachtig geschilderd, er valt niet aan te ontkomen! Charley Toorop was geen mooi-weer-schilder, zij streefde ernaar de realiteit zo direct mogelijk en onverbloemd weer te geven.'
__________________________________________

Age Reversal Eye Complex | Dermalogica
Voor de actieve vrouw van tegenwoordig is het verzorgen van de huid rondom de ogen inmiddels een serieuze bezigheid geworden. Het resultaat valt of staat met de dagelijkse aandacht voor de huid die rondom de ogen wel drie keer fijner is dan de huid van de rest van het gezicht. Dermalogica introduceert Age Reversal Eye Complex! Deze oogcrème maakt  het makkelijk de dagelijks routine vlot uit te voeren. De nieuwe, uiterst effectieve crème bevat retinol die de veel voorkomende tekenen van huidveroudering herstelt. Daarbij staan rimpels zonder enige twijfel op de eerste plaats. Op de voet gevolgd door donkere kringen en wallen door hyperpigmentatie. Overgevoeligheid door tekort aan vocht kan deze symptomen versterken. Deze revolutionaire oogcrème draait de tekenen van huidveroudering terug. 

Dermalogica wijdt zich al ruim 25 jaar met hart en ziel aan educatie en onderzoek en werkt uitsluitend met gecertificeerde experts.
Maak nu een afspraak met the art of skincare en ontvang advies op maat!

 

Email:
info@theartofskincare.nl
Soesterbergsestraat 11
3768 EA Soest
035 602 4620 

Gegevens wijzigen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © The art of skincare - 2017