Copy

Muzikc Nieuwsbrief april 2020

Bekijk de Nieuwsbrief in uw Browser

Beste vrienden van Stichting Muzikc,

Het zijn moeilijke tijden!
Het is de missie van Stichting Muzikc mooie concerten te organiseren die laagdrempelig zijn. Dat gaat heel goed. Al onze concerten hebben een hoog muzikaal niveau en de sfeer is bijzonder hartelijk. We krijgen altijd positieve reacties van onze musici en bezoekers. Onze concerten worden goed bezocht.
Het doet ons daarom veel pijn, dat het werk van zoveel geweldige kunstenaars onmogelijk gemaakt wordt door het corona virus. 

In verband met de maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus is helaas een aantal concerten komen te vervallen.
  • Het Herdenkingsconcert van 16 mei. Er wordt nog nagedacht over een alternatieve vorm, die wel corona proof is. We houden u hierover via onze Facebookpagina, de website en deze nieuwsbrief op de hoogte!
  • Laatste concert in de reeks 4 Beethoven! van 30 mei. Voor dit concert is een nieuwe datum gepland: 14 november 2020.
De overige concerten voor dit seizoen worden mogelijk ook geraakt door de corona maatregelen. We houden u hierover ook via onze Facebookpagina, de website  en deze nieuwsbrief op de hoogte.
De overheid dringt er op dit moment op aan sociale contacten te vermijden en dat begrijpen we.  Wij zullen zeker aan die oproep gehoor geven. Voor ons is het allerbelangrijkst, dat de gezondheid van musici, bezoekers en vrijwilligers niet in gevaar komt.  Ondertussen werken we hard aan ons nieuwe concertprogramma, zodat we onze concerten kunnen hervatten zodra dit volgens de overheid weer veilig is

Ieder van ons lijdt onder de corona crisis; sommigen van ons in hevige mate. We denken aan mensen in verpleegtehuizen en hun familie.  Wij wensen u heel veel sterkte. Laten we hopen dat de corona crisis snel voorbij is.
Hartelijke groet,

Anne Gercama, Stichting Muzikc. 
 
  • Kaarten zijn te reserveren via kaarten@muzikc.nl en zijn te koop bij de voorverkoopadressen: Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145,
  • La Mer/Berlioz, Kortekade 14
  • Boekhandel Snoek, Meent 126
U kunt een strippenkaart kopen aan de zaal. De prijs hiervan bedraagt € 85.-; de kaart is 2 jaar geldig en geeft u toegang tot 10 concerten.
Kijk voor meer informatie over de strippenkaart op de website.

Deze nieuwsbrief delen:

Stuur door naar bekende Stuur door naar bekende
Share Share
Tweet Tweet
Share Share

Aankomende concerten

Bekijk voor de overige concerten de Muzikc concertagenda.
Volg ons via:
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!
Copyright © 2020 Stichting MUZIKC, All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit heeft aangegeven deze te willen ontvangen. U kunt altijd uitschrijven of uw voorkeuren aanpassen.

Voorkeuren aanpassen   

Afmelden voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp