Copy
Logo

Beste vrienden van Muzikc,

De concerten van Muzikc in Kerkelijk en Cultureel Centrum Pro Rege zijn altijd bijzonder. Musici treden graag bij ons op omdat de zaal van Pro Rege een uitstekende akoestiek heeft. En de vrijwilligers doen er alles aan om musici en bezoekers vriendelijk en efficiënt te bedienen. Er is hard gewerkt om weer een jaarprogramma rond te krijgen en we hebben weer bijzondere mensen weten te contracteren: Eric Vloeimans, Robert Franenberg, Jan Brokken, Boudewijn Zwart, en Evelina Vorontsova.

1 oktober Benefietconcert Mike Boddé

Heel bijzonder is het benefietconcert van Mike Boddé op 1 oktober ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. We hebben het georganiseerd in een periode die erg druk was voor Mike. Als huispianist van Podium Witteman was hij verrast door het plotselinge vertrek van Paul Witteman. Inmiddels wordt het wekelijkse tv programma voortgezet als Podium Klassiek met Dieuwertje Blok, Floris Kortie en Mike Boddé.

Mike wilde iets doen voor Oekraïne en omdat stichting Muzikc nauw betrokken is bij de gebeurtenissen, kwamen we al snel tot het samen plannen van het benefietconcert. Mike speelt klassieke muziek, pop, moderne muziek en jazz en improviseert. De bedoeling van het benefietconcert is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis in Oekraïne. U kunt uw plaats verzekeren door minimaal € 20.- te betalen voor een kaartje. U kunt ons bereiken via kaarten@muzikc.nl Strippenkaarten zijn bij dit benefietconcert niet bruikbaar maar wel voor de overige concerten van ons programma. Mike heeft voor het Rode Kruis in Oekraïne gekozen, omdat ze een breed scala aan hulp verlenen. Ze hebben steun van het internationale Rode Kruis. Wij hopen dat u Mike Boddé royaal wilt steunen. Hij is een geweldige performer en zijn doel is zo belangrijk voor Oekraïne in nood.

Oekraïens keramiek door Vita Khaidurova

Rond het concert wordt keramiek getoond van de Oekraïense kunstenares Vita Khaidurova. Dit werk is schitterend. Het is verleidelijk dicht bij het werk te komen maar we verzoeken u toch afstand te houden. We willen graag dat u met een compleet kunstwerk naar huis kunt gaan..

Kijk op de Instagram pagina van Vita om een voorproefje te krijgen van haar werk.

We zien u heel graag op 1 oktober. We beginnen om 15:00 uur en het eind van het concert zal rond 17:00 uur zijn .

Binnenkort zullen we u informeren over ons komend concertprogramma.

Hartelijke groet,

Anne Gercama

Voorzitter Stichting Muzikc

Eerstvolgende concerten

Volg ons via onze website en social media accounts:

Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!