Copy
Logo

Beste vrienden van Muzikc,

tot ons groot verdriet is 26 maart j.l. onze vriend en collega vrijwilliger Coen Klunne overleden. Coen heeft 26 jaar geleden een shantykoor in Rotterdam opgericht en hij was een belangrijke pijler onder de organisatie van het evenement dat ieder jaar vele honderden bezoekers trok. Zijn idee is overgenomen door vele havensteden in binnen- en buitenland. Hij bedacht en realiseerde het Shantycafé. Ook dit idee is over de hele wereld overgenomen.

Coen Klunne

Coen was één van onze eerste vrijwilligers.. Hij was jarenlang onze penningmeester en was ook actief in publiciteit, fondsenwerving en het werven van nieuwe vrijwilligers. Hij zat altijd vol ideeën.

Hij was lid van de vleugelgroep, die de vleugel op het podium zet en er weer afhaalt, en was bij alle concerten aanwezig om kaartjes te knippen en bezoekers te verwelkomen. Coen is 2 maanden lang ernstig ziek geweest. Wij zullen hem zeker missen want het is een grote slag voor ons allen. Onze gevoelens gaan vooral naar Anita, de echtgenote van Coen, die ook actief is als vrijwilliger en hun kinderen en kleinkinderen.

Meer uitgestelde concerten…

Helaas zijn de coronamaatregelen op dit moment nog onvoldoende versoepeld om al weer concerten te kunnen organiseren met publiek. De komende twee concerten worden daarom helaas ook uitgesteld tot betere tijden.

Vaccinaties beginnen langzaam op stoom te komen en er zijn kleine signalen dat er straks weer concerten georganiseerd kunnen worden. In welke vorm precies, voor hoeveel publiek en onder welke voorwaarden, is echter nog onduidelijk. We hopen u snel weer beter nieuws te kunnen melden.

Paascadeau

Maar gelukkig is er ook goed nieuws!

Omdat het nog steeds niet mogelijk is om concerten te organiseren, hebben we in samenwerking met het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut een paascadeau voor u! Een aantal leerlingen van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut voeren vanuit hun eigen huiskamer of andere locatie prachtige muziek van Haydn en Bach uit.

Deze uitvoeringen kunt u terugvinden als afspeellijst op ons youtubekanaal. U kunt de afspeellijst ook hieronder afspelen.

Bekijk het paascadeau

Hopelijk is het snel weer mogelijk elkaar in levende lijve te ontmoeten tijdens één van onze concerten!

Hartelijke groet,

Anne Gercama

Volg ons via

Website iconFacebook iconInstagram iconTwitter icon

Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!

Copyright (C) 2021 Stichting MUZIKC. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp