Copy

Muzikc Nieuwsbrief maart 2020

Bekijk de Nieuwsbrief in uw Browser

Beste vrienden van Stichting Muzikc,

Het was heel jammer dat we het concert van Simin Tander en Jörg Brinkmann moesten uitstellen. Zoals veel van onze bezoekers keken we uit naar dit concert.  Het gaat goed met de musici en we hopen ze in november a.s. te zien in Pro Rege. U hoort zo snel mogelijk van ons!
Op vrijdag 6 maart a.s. is het eerste concert in een kleine serie van 2 concerten met de cellosonates van Beethoven. Hij heeft niet zo veel werk voor cello geschreven, maar de 7 variaties op het thema "Bei Männern welche Liebe fühlen" is heel bijzonder. Het thema is uit "die Zauberflöte" van Mozart. Deze tijdgenoot van Beethoven was even geniaal, maar had een totaal andere muzikale stijl. Juist daarom is het zo'n bijzonder werk. Uitvoerenden zijn de pianiste Anastasia Safonova en de cellist Joachim Eijlander. Er worden ook een aantal werken van Beethoven uitgevoerd door het jonge talent Andrej van Brakel - eveneens op cello.  Het concert begint om 20:00 uur.

Lees meer ...
Kaarten: € 15.- in voorverkoop; € 10,- aan de zaal. Studenten  € 5.-; kinderen t/m 15 jaar gratis.
U kunt ook gebruik maken van uw strippenkaart.
Het tweede concert in de serie "De cellosonates van Beethoven"  wordt gespeeld door de celliste Katja Dirven en de pianist Roderigo Robles de Medina. De datum hoort u nog van ons! 
Op zaterdag 16 mei is het concert, waarbij we herdenken dat 75 jaar geleden ons land is bevrijd. Het Bravura Ensemble bestaat uit Marina Meerson (viool) en Katja Dirven (cello). Verder werken mee de beroemde violist Joszef Lendvay en onze stadsorganist Geert Bierling. 
 
Hartelijke groet,

Anne Gercama, Stichting Muzikc. 
 
  • Kaarten zijn te reserveren via kaarten@muzikc.nl en zijn te koop bij de voorverkoopadressen: Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145,
  • La Mer/Berlioz, Kortekade 14
  • Boekhandel Snoek, Meent 126
U kunt een strippenkaart kopen aan de zaal. De prijs hiervan bedraagt € 85.-; de kaart is 2 jaar geldig en geeft u toegang tot 10 concerten.
Kijk voor meer informatie over de strippenkaart op de website.

Deze nieuwsbrief delen:

Stuur door naar bekende Stuur door naar bekende
Share Share
Tweet Tweet
Share Share

Aankomende concerten

Bekijk voor de overige concerten de Muzikc concertagenda.
Volg ons via:
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!
Copyright © 2020 Stichting MUZIKC, All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit heeft aangegeven deze te willen ontvangen. U kunt altijd uitschrijven of uw voorkeuren aanpassen.

Voorkeuren aanpassen   

Afmelden voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp