Copy

Muzikc Nieuwsbrief juni 2020

Bekijk de Nieuwsbrief in uw Browser

Beste vrienden van Stichting Muzikc,

Ons eerste online concert was zeer succesvol! Velen hebben het concert direct op 5 mei om 19:30 via Facebook of YouTube gevolgd. We hebben hartverwarmende reacties en mooie donaties ontvangen. Dank daarvoor. U kunt ons en de musici nog steeds steunen door een bijdrage. Ons bankrekeningnummer is:
Stichting Muzikc
NL65 ABNA 0494366583
Kijk op onze website voor meer informatie.
Bent u op 5 mei niet in de gelegenheid geweest het concert te bekijken, dan kan dat alsnog via de videolink hieronder.
Kijk hier het online concert nog een keer.
Ondertussen zijn we druk bezig om het programma voor volgend seizoen weer rond te krijgen. Er is nog veel onzeker over hoe de concerten straks georganiseerd kunnen worden. Uiteraard zorgen we ervoor dat we de concerten conform de geldende regelgeving organiseren.

Een kleine vooruitblik op wat we u komend seizoen gaan bieden.

Vrijdag 16 oktober 2020 Cellosonates van Beethoven door Katja Dirven en Roderigo Robles de Medina

De corona tijd wordt Katja Dirven en Roderigo Robles de Medina gebruikt om te werken aan een CD-opname van alle cellosonates van Beethoven. Dit past natuurlijk erg goed in het nog lopende Beethoven Jaar. Op 16 oktober zullen zij de Cellosonates nummer 1 en 5 voor u spelen. Ook zal een van de getalenteerde leerlingen van Katja, Rokus Ganzeveld optreden. Hij speelt 12 Variationen über "Ein Mädchen oder Weibchen" uit Mozarts "Die Zauberflöte" (1796)
Lees meer...

Zaterdag 14 november 2020 Daniel Kwartet: Laatste concert in serie '4Beethoven!'

Het laatste concert is door de coronamaatregelen verplaats naar 14 november. Het Daniel Kwartet speel strijkkwartet nr. 6 in Bes op. 18-6 en strijkkwartet nr. 14 in cis op. 131.  Hiermee wordt op een waardige manier deze prachtige serie afgesloten.
Lees meer...

Vrijdag 27 november 2020 Simin Tander & Jörg Brinkmann

Ook dit betreft een concert dat eerder moest worden uitgesteld. Simin Tander  en Jörg Brinkmann zijn twee indrukwekkende verschijningen in de Europese wereld van de jazz. Simin maakt een fascinerende route naar haar Midden-Oosterse afkomst door ook te zingen in Afghaani / Pashto, de taal van haar overleden vader. De Duitse cellist Jörg Brinkmann heeft een onmiskenbaar viruoze en persoonlijke stijl. Hij gebruikt verschillende speeltechnieken die ongebruikelijk en ongehoord zijn voor zijn instrument. Het concert wordt een unieke muzikale belevenis!
Lees meer...
Simin Tander en Jörg Brinkmann
Foto: Nikolas Müller

Zaterdag 12 december: Kerstconcert 2020

Natuurlijk sluiten we het jaar weer af met het traditionele kerstconcert door Het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut in Samenwerking met Classic Young Masters. Solist Tim Ouwejan speelt het concerto voor trombone en orkest van Rimski-Korsakov.
Lees meer...

Vrijdag 15 januari 2021
Nieuwjaarsconcert 2021: Het nieuwe jaar begint met Mozart!

Het Bravura Ensemble en Geert Bierling hebben u tijdens het online bevrijdingsconcert al prachtige muziek laten horen. Ze openen het nieuwe jaar met nog meer Mozart. Meer informatie over het programma volgt later.
Lees meer...
U ziet het, genoeg om naar uit te kijken het komende seizoen! We hopen u allen weer te kunnen ontvangen in Pro Rege voor onze prachtige gevarieerde concerten.
 
Hartelijke groet,

Anne Gercama, Stichting Muzikc. 
 

Deze nieuwsbrief delen:

Stuur door naar bekende Stuur door naar bekende
Share Share
Tweet Tweet
Share Share

Aankomende concerten

Bekijk voor een compleet overzicht de Muzikc concertagenda.
Volg ons via:
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!
Copyright © 2020 Stichting MUZIKC, All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit heeft aangegeven deze te willen ontvangen. U kunt altijd uitschrijven of uw voorkeuren aanpassen.

Voorkeuren aanpassen   

Afmelden voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp