Copy

Muzikc Nieuwsbrief oktober 2020

Bekijk de Nieuwsbrief in uw Browser

Beste vrienden van Stichting Muzikc,

Rotterdam is op het ogenblik zwaar getroffen door het Corona virus. Terecht adviseert de overheid contactmomenten te beperken. De ziekenhuizen kunnen het aantal patiënten nauwelijks onderbrengen en de zorgmedewerkers worden zwaar belast. Patiënten die geen Covid hebben, maar om een andere reden behandeld moeten worden kunnen niet terecht. Uw voorzitter heeft zelf ervaren hoe frustrerend dat is.

Het laatste wat wij willen, is dat we meewerken dat onze musici of bezoekers besmet raken. Wij hebben dan ook besloten het concert van 14 november uit te stellen. We proberen het in januari of februari te houden. U hoort van ons!

Het ziet er naar uit dat het concert van Simin Tander en Jörg Brinkmann de kans loopt te moeten worden uitgesteld. Simin zou uit het buitenland moeten komen en een quarantaine periode lijkt onvermijdelijk. Zodra we meer weten, melden we dit. De reeds gekochte kaarten en strippenkaarten blijven geldig. We werken er hard aan om onze concerten zo snel mogelijk veilig te laten uitvoeren. Wij hopen op uw geduld! 
 
Concert Gemist?
Maar er is ook goed nieuws! Zolang het niet mogelijk is om concerten te bezoeken hebben we een alternatief voor u. Sinds kort hebben we een nieuwe pagina op onze website: concert gemist. Daar vindt u de registraties terug van concerten die we opgenomen en/of gestreamd hebben. Let op! Sommige concerten zijn maar voor een beperkte tijd terug te kijken.
Wilt u altijd een seintje krijgen als er nieuwe concerten op ons kanaal worden geplaatst, abonneer dan op ons kanaal en klik op de notificatie knop (het belletje). 
Tot ziens in betere tijden!

Hartelijke groet,

Anne Gercama, Stichting Muzikc. 
 

Deze nieuwsbrief delen:

Stuur door naar bekende Stuur door naar bekende
Share Share
Tweet Tweet
Share Share

Aankomende concerten

Let op! Programmawijzigingen voorbehouden. In deze onzekere tijden van beperkende maatregelen, doen we wat we kunnen om zoveel mogelijk concerten op een passende manier te organiseren.

Bekijk voor een compleet en actueel overzicht de Muzikc concertagenda.
Volg ons via:
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website
Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!
Copyright © 2020 Stichting MUZIKC, All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ooit heeft aangegeven deze te willen ontvangen. U kunt altijd uitschrijven of uw voorkeuren aanpassen.

Voorkeuren aanpassen   

Afmelden voor de nieuwsbrief


Email Marketing Powered by Mailchimp