Copy
Logo

Beste vrienden van Muzikc,

het blijft spannend!

Deze email valt op uw elektronische deurmat rond het tijdstip dat in Nederland de test van het luchtalarm af gaat. In verschillende Oekraïense steden gaat het alarm al dagen af voor daadwerkelijk gevaar.

Er worden komend weekend heel wat evenementen georganiseerd om Oekraïne te ondersteunen. Wij hebben aan onze Oekraïense vrienden gevraagd of we ons concert van zaterdag 12 maart a.s. wel door konden laten gaan. Hun antwoord was duidelijk: ga door met dit concert. Oekraïne staat op de bres voor de Europese cultuur en vrijheid. Laat je nu geen vrijheden ontnemen. Een antwoord dat helemaal past bij de onverzettelijkheid waarmee Oekraïne Europese waarden verdedigt met overtuiging en grote moed. Stichting Muzikc steunt Oekraïne en we hopen dat veel mensen het land willen ondersteunen via giro555.

#🧡rtforUkraine #hArtforUkraine

Iets over het concert van 12 maart: Het concert "Cinema Paradiso" wordt verzorgd door drie topmusici. Zij ontmoetten elkaar als trio in de kleine zaal van het Concertgebouw bij het afscheid van Maartje van Weegen bij radio 4. Daarna volgde nog een veel bekeken en besproken optreden op televisie bij Podium Witteman en optredens in Paradiso, Down the Rabbit Hole en een China tour met als hoogtepunt een optreden in de beroemde Zumiao Ancestral Temple of Foshan. De kritiek was vol lof: "Cinema Paradiso raakt, komt binnen zonder kloppen, verbindt mensen met hun unieke interpretaties van tijdloze muziek die voortdurend ontroert". Nu eindelijk in Rotterdam! Musici: André Heuvelman (trompet), Henry Kelder (piano) en Wilmar de Visser op contrabas.

Het daarop volgende concert is het Herdenkingsconcert op 7 mei a.s. door het Gruppman Ensemble. U hoort hier nog van!

Hartelijke groet en heel welkom op ons concert!

Anne Gercama. voorzitter Stichting Muzikc

Eerstvolgende concerten


Volg ons via onze website en social media accounts:

Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!