Copy
Logo

Beste vrienden van Muzikc,

Allereerst kijken we terug op een zeer boeiend benefietconcert van Mike Boddé. We hebben enorm genoten van de muziek en verhalen van Mike. Ook mooi is de opbrengst van het concert: Er is € 1.643 overgemaakt naar Giro 555 voor Oekraïne. Van deze opbrengsten worden de slachtoffers van de oorlog voorzien van de hoogstnoodzakelijke dingen. Via de website van giro 555 kunt u zien welke hulp er geboden wordt.

Dank voor al uw giften.

Schubertiade van 2 december uitgesteld

Helaas hebben we ook minder goed nieuws. De Schubertiade van 2 december kan in verband met ziekte van één van de musici helaas niet doorgaan. We gaan zodra het weer kan een nieuwe datum prikken om dit bijzondere concert toch nog in te halen.

Kerstconcert 17 december

Let op! Het Kerstconcert begint dit keer om 2 uur! Het veranderde starttijdstip is gelukkig het enige dat zal veranderen. De rest van het concert zal volgens de vertrouwde formule gaan.

Het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut en het Young Talent Orchestra zullen weer garant staan voor een sfeervol concert vol met jong talent onder professionele begeleiding van de dirigenten.

U kunt weer genieten van de jongste talenten van het ensemble Preludio onder leiding van Marina Meerson. Iets meer gevorderde musici van het ensemble Intermezzo, laten van zich horen onder leiding van Katja Dirven met medewerking van Nadia Askarova.

Tot slot, onder leiding van Mikhail Zemtsov, zullen de jongeren van het Young Talent Orchestra (YTO) hun kunsten ten gehore brengen. Ook speelt het YTO met bijzondere jonge solisten; Zo kunt u genieten van het Concert voor 2 fagotten door J. Vanhal (1739-1813) met als solisten: Roos en Emma Vondenhoff. Celliste Nina van Wijk speelt Kol Nidrei voor cello en orkest van M. Bruch (1838-1920).

Natuurlijk wordt u ook weer uitgenodigd om een deel van de kerstliederen met het YTO mee te zingen. Zo komt u gegarandeerd weer goed in de kerststemming.

Eerstvolgende concerten

Volg ons via onze website en social media accounts:

Stichting Muzikc: meer dan mooie muziek!