Copy
Lokakuu 2014
View this email in your browser
Ensimmäinen Newsletter on ilmestynyt!

Team Unique kilpailukauden kynnyksellä

Maaliskuusta asti yhdessä harjoitellut Team Unique on hioutunut pitkän kevätkauden aikana yhtenäiseksi ja entistä vahvemmaksi  joukkueeksi. HSK:n muodostelmaluistelun päävalmentaja Miru kehuu suojattejaan huolellisesta, positiivesta sekä erittäin kovasta ja määrätietoisesta työnteosta: "Yleisesti voi sanoa, että joukkue meni itseensä monella tapaa viime kauden pahan mielen johdosta ja olemme harjoitelleet todella hyvin", Miru summaa. Ylpeys rakkaista Unikeista huokuu valmentajasta; hänellä on käsissään elämänsä joukkue! 

Team Unique aloittaa kisakautensa edellisten vuosien tapaan Finlandia Trophy Espoossa 10. lokakuuta. Kaksi edellistä Finlandia Trophya voittanut joukkue tavoittelee tänäkin vuonna kipailusta vahvaa kauden avausta. Lyhytohjelmassa nähdään uusi tulkinta vanhasta klassikosta, missä Unikit yhdistävät taidokkaasti balettia ja katutanssia. Miru kertoo joukkueen saaneen tanssillista apua lyhytohjelmaansa TV-ohjelma Dancesta tutuiksi tulleilta Saara-Elina Partaselta ja Sami Valliukselta.

Finlandia Trophy Espoossa ensi-iltansa saavan lyhytohjelman vahvuuksiksi Miru listaa taidon, tulkinnan sekä liikkeiden vahvan viimeistelyn. Suurella mielenkiinnolla jäämme odottamaan tulevia luisteluelämyksiä!


Finlandia Trophy Espoo, Barona Areena 10.10.2014. Senioreiden lyhytohjelmakilpailu klo. 21:25 Liput saatavilla Lippupalvelusta. 

OONA KAPTEENISTOON

 
"Parhaat luistelumuistoni ovat neljänneltä sijalta nousu maailmanmestariksi, SM-kulta ja Rouenin kisamatkat."
 
Team Uniquen kapteenitrio uusiutui, kun 21 -vuotias Oona Sainio valittiin täydentämään kapteenistoa konkareiden Mintun ja Markun rinnalle. Neljännen kauden Unikille Oonalle kapteenivalinta oli suuri kunnia: "On ihanaa tuntea, että näin upealla porukalla on kova usko ja luotto minuun", Oona kuvailee tuntemuksiaan. 
Kapteenivalinta on saanut Oonan suhtautuman entistä kriittisemmin omaan treenaamiseensa ja Oona kertookin ajattelevansa luistelua entistä enemmän myös treenien ulkopuolella. Treenamiselle löytyy Oonan elämästä kuitenkin myös vastapainoa; hän opiskelee visuaalista markkinointia Helsinki Design Schoolissa ja työskentelee satunnaisesti myös luontaistuotekaupassa Ruohonjuuressa. 

"11- ei-niin-menestyksekkään yksärivuoden jälkeen motivaatio luisteluun oli hiipunut ja olin jättämässä koko lajin. Päätin kuitenkin kokeilla muodostelmaluistelua ja onnekseni pääsin Mystikkeihin. Alku ei todellakaan ollut helppo, mutta kahden opettavaisen junnuvuoden jälkeen minut nostettiin Unikkeihin", Oona kertoo luisteluhistoriastaan. Verrattain lyhyen muodostelmaluistelu-uran jälkeen Oona on löytänyt paikkansa Unikeista ja kertoo motivaation olevan korkeammalla kuin koskaan!
 
Kapteenina Oona vastaa tahdeista, päistä ja käsistä ja auttaa niissä mielellään joukkuetovereitaan.  Oonan tavoitteena on myös tuoda iloa ja positiivista asennetta treeneihin sekä tsempata muita. Atleettisena ja esimerkillisenä urheilijana sekä kylmähermoisena kisaajana tunnettu Oona sopii täydellisesti uuteen rooliinsa Team Uniquen kapteenina.
OONAN SUKLAAPALAUTUSJUOMA ONNISTUNEEN TREENIN JÄLKEEN
(Ruohonjuurelaisena käytän paljon superfoodeja ;))

1/2 banaani
1 rkl maca-jauhetta
1 rkl raakakaakaota
1 rkl chiansiemeniä 
2 dl mantelimaitoa
vettä
kanelia

Nautitaan kylmänä!

Klassikko jo syntyessään. 

 

Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä aika tarkistaa fanituotteiden kunto.  Jokaisen TU-fanin perustuote on kisoissa pidettävä t-paita. Mustaan t-paitaan on painettu säkenöivän kultainen logo eteen keskelle. Muista hankkia omasi pian! Osta omasi Team Placen nettikaupasta osoitteesta www.teamplace.fi/hsk

TEAM UNIQUEN MENOSSA MUKANA, A&S RAVINTOLAT

Perheyritys josta jää hyvä maku

A&S Ravintolat on Anne ja Sakari Tainion omistama perheyritys, jolla on kuusi persoonallista ruokaravintolaa keskellä Helsinkiä. Valittavinasi ovat lappilainen Saaga (Bulevardi), suomalainen Savotta (Senaatintori), legendaarinen Saslik (Eira), historiallinen Savu (Tervasaari) sekä kesäravintolat Saari (Sirpalesaari) ja Saaristo (Klippan). Ravintolamme tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Illallisen tai Pikkujoulujuhlan yhteyteen seurueiden on mahdollista varata myös pientä ohjelmaa, esim. Kuksan Vihkiminen, Tervakaste, Tukkilaisiltamat ja Kasakkailta.

HSK:n jäsenille tarjoamme 15% alennuksen ruoasta sekä juomasta. Edun saat, kun teet varauksen etukäteen ja mainitset HSK-edun varausta tehdessäsi. Etu koskee uusia, max. 10 hlön varauksia. 
Toivotamme Unikeille menestystä tulevalle kaudelle!

www.asravintolat.fi

Myyntipalvelu p. 09 7425 5505

Share
Tweet
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2014 Team Unique, Helsingfors Skridskoklubb rf. All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences