Copy
Joulukuu 2015
View this email in your browser

2. valintakilpailujen tunnelmia


Team Unique luisteli 5.-6.12. 2. valintakilpailuissa kolmanneksi, kahdella vahvalla ja varmalla suorituksella. Lyhytohjelman pisteparannus oli huima; kahdessa kuukaudessa joukkue on nostanut Peace of Mind-lyhytohjelman pisteitä lähes viidellätoista pisteellä. 2. valintakilpailuissa ansaittiin 70,30 pistettä.

Kapteeni-Iines kommentoi lyhytohjelmaa seuraavasti:

"Olemme yleisesti tyytyväisiä siihen, että suoriuduimme molemmista ohjelmista varmasti, keskittyneesti ja puhtaasti. Erityisesti lyhytohjelmassa saimme paljon onnistumisia ja vapautuneet suoritukset niin kisaharkassa, kuin kisassakin. Seuraaviin kilpailuihin tavoitteena on saada klassiseen ohjelmaan lisää tulkintaa ja tarkkuutta."

Vapaaohjelmassa Unikit tekivät ensimmäisen valintakilpailun jälkeen paljon muutoksia. Yleisö esimerkiksi huomasi alkuohjelman parielementin vaihtuneen kuolemanspiraaleista paripiruettiin. Vapaaohjelmasta tuli, kaatumisen jälkeen 120,28 pistettä. Iines oli tyytyväinen vapaaohjelman kehitykseen, mutta painotti työnteon vielä jatkuvan:

"Yhtä kaatumista lukuunottamatta luistelimme keskittyneen, hyvän suorituksen kilpailuissa. Seuraaviin kisoihin lähdemme hakemaan kaikki tasot läpi, mitä vielä ei saatu. Treenaamme siis kovaa, niin tekniikkaa kuin tulkintaakin! Olemme ylpeitä kehityksestämme, siitä mitä olemme saaneet aikaan lyhyessä ajassa. Kehityssuunta ja tapa treenata on oikea, odotamme innolla kauden KV-kisoja tammi-helmikuussa!"


Terkkuja Uutiskirjeen lukijoille, hyvää joulun odotusta! <3
Kisakuvia täällä
Team Unique kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita ja sponsoreita tuesta!

Unikkikalenteri 2016 on täällä!


Uusi upea Unikki-vuosikalenteri 2016 on nyt saatavilla. Kalenteri on oiva vinkki pukinkonttiin nuoremmille ja vanhemmille unikkifaneille! Kalenterit ovat saatavilla kaikissa kilpailuissa ja HSK:n tapahtumissa. Voit tiedustella omaasi myös suoraan Unikeilta. Starttaa vuoteen 2016 tyylillä!
Tweet
Forward
Pin
+1
Read Later
Share
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Nettisivut
Nettisivut
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
TU TV
TU TV
Copyright © 2015 Team Unique, Helsingfors Skridskoklubb rf. , All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences