Copy
Lokakuu 2015
View this email in your browser

Finlandia Trophy Espoon jälkitunnelmia!

 
Upea kolmipäiväinen Finlandia Trophy Espoo kilpailtiin viime viikonloppuna Espoon Metro areenalla. Kilpailukausi on vasta aluillaan, mutta hyviä suorituksia ja onnistumisia nähtiin niin yksinluistelussa, jäätanssissa kuin muodostelmaluistelussakin. Naisten sarjassa monille suomalaisedustajille Espoon kilpailu oli ensimmäinen arvokilpailu aikuisten sarjassa. Parhaiten sijoittui vasta 16-vuotias Viveca Lindfors, joka keräsi vapaaohjelmassaan hienosti EM-edustukseen tarvittavat tekniset pisteet. Hyvä suoritus siivitti luistelijan viidennelle sijalle. Jäätanssissa kahdesta suomalaisparista paremmin suoriutui Cecilia Törn ja Jussiville Partanen, jotka niinikään sijoittuivat viidenneksi onnistuneilla suorituksillaan.
 
Kaikki tulokset nähtävissä täältä
 

Taitoluistelijat kohti Grand Prix-kisoja

 
Finlandia Trophy Espoo oli monille kilpailijoille tärkeä kokemus ennen ensi viikolla alkavaa taitoluistelun Grand Prix-sarjaa. Niin miesten sarjan voittaja Konstantin Menshov, kuin naisten kilpailussa hopealle sijoittunut Julia Lipnitskajakin aloittavat GP-urakkansa heti ensimmäisestä osakilpailusta, Skate Americasta 23.-25.10.2015. Toinen osakilpailu on viikkoa myöhemmin Kanadassa, missä kotiyleisön edessä luistelevat muun muassa Finlandia Trophy Espoon jäätanssikilpailun voittanut pari Kaitlyn Weaver ja Andrew Poje. Naisten sarjan voittaja Riga Hongo aloittaa Grand Prix sarjan kolmannessa osakilpailussa, Cup of Chinassa 6.-8.11.2015.
 

Muodostelmakaudesta tulossa mielenkiintoinen

 
Perjantain kilpailupäivä huipentui muodostelmaluistelun lyhytohjelmakilpailuun, missä kaikki joukkueet suoriutuivat uusista lyhytohjelmistaan hienosti. Kilpailun voittajaksi nousi Rockettes, joka keräsi pisteitä 68,93. Toiseksi luisteli Venäjän ykkösjoukkue Paradise pistein 65,97 ja kolmanneksi sijoittui Marigold Ice Unity puhtaalla suorituksella ja pisteillä 64,34. ETK:n Revolutions luisteli myös vahvan kokonaisuuden ansaiten hyvät pisteet, 55,46. Kauden avaus ennustaa myös heille hyvää kautta!
 
Team Unique luistelee tällä kaudella lyhytohjelmassaan Thais´n oopperan Meditaatio-kappaleeseen. Ohjelma oli harmoninen ja pehmeä kokonaisuus, mihin joukkue oli tyytyväinen suorituksensa jälkeen. Teknisten pisteiden jäätyä alhaiseksi Unikit sijoittuivat neljänneksi pistein 57,12. Kapteeni Iines Saalasti kertoo joukkueen nauttineen lyhytohjelman ensiesityksestä. Tietenkään tekniset pisteet eivät olleet sitä mitä haettiin, joten harjoittelu kohti marraskuun ensimmäisiä valintakisoja jatkuu entistäkin määrätietoisemmin. Finlandia Trophy Espoo oli, tuoreen kapteenin sanojen mukaan, hyvä tsekkauskisa ennen tärkeämpiä koitoksia! 

 

Katalle Debyyttiluistelu seniorisarjassa!


Viime keväänä luistelun perässä Helsinkiin muuttaneelle Katalle viime viikonlopun kilpailut olivat tärkeä kokemus seniorisarjassa kisaamisesta. Aiemmin Kata edusti juniorijoukkue Stella Polarista, joka sijoittui viime kevään suomenmestaruuskilpailuissa historiallisesti kolmanneksi. 

Vaikka kilpailutilanne oli kaikella tapaa uusi, Kata kertoo luistelleensa varmasti ja rauhallisesti. Jäällä pystyi, pienestä jännityksestä huolimatta, nauttimaan suorituksesta. Kisaaminen Unikkien kanssa oli ihanaa, erilaista ja palkitsevaa!

 Ilmianna paras pomo
 
Hyvä pomo auttaa jaksamaan ja tsemppaamaan töissä. Team Uniquen yhteistyökumppani Etera haluaa kannustaa hyvään esimiestyöhön ja auttaa työssä jaksamisessa palkitsemalla tänäkin vuonna Suomen parhaan pomon.
 
Tule mukaan kampanjaan ja työ hyvää mieltä pomollesi ja itsellesi.Voit voittaa kylpylälahjakortin. Paras pomo saa hyvän mielen sekä mainetta ja kunniaa.

 » Ilmianna Suomen paras pomo osoitteessa etera.fi/paraspomo

Kisa MM -paikoista käynnistyy marraskuussa!

Muodostelmaluistelun 1. SM-valintakilpailut käydään Turun HK-Areenalla 7.-8. marraskuuta. Kilpailussa tehdään myös ensimmäiset kiinnitykset senioreiden ja junioreiden MM-kilpailujen edustuspaikkoihin. SM-valintakilpailuissa luistellaan noviisi-, juniori-, ja seniorisarjoissa ja HSK:sta mukana ovat Unikkien lisäksi pikkusiskot Team Dynamique ja Team Mystique.

Erityistä mielenkiintoa 1. valintakilpailussa herättävät senioreiden vapaaohjelmien ensiesitykset. Team Uniquelta on luvassa takuuvarmaa Unikkityyliä; vahvaa ja seksikkäämpää tulkintaa. Tämä on nähtävä!

Kisasivut
 

HSK - 140 vuotta!
 
Helsingfors Skirdskoklubb - HSK on Suomen vanhin edelleen toimiva taitoluisteluseura. HSK viettää tällä kaudella HSK 140 -juhlavuotta ja historiaa juhlistetaan lauantaina 14. marraskuuta Helsingin Jäähallin Areenalla.

Ohjelmassa on seuran yksinluistelijoiden, jäätanssijoiden ja muodostelmaluistelijoiden esityksiä sekä juhlatilaisuus, jossa juhlistetaan ja muistellaan seuran pitkää historiaa. Ohjelma alkaa klo 15.00 ja tilaisuus on avoin kaikille HSK -faneille!

Lue lisää HSK:n historiasta.
 

Kerää kaikki Unikit!


TU -fanipöydästä löydät tämän kauden uutuutena luistelijakortit - jokaiselle ihanalle Unikille omansa! Luistelijakortin kääntöpuolelle voit kätevästi kerätä myös nimmarit! Kortit ovat saatavilla TU-fanipisteestä kisoissa ja muissa tapahtumissa. Aloita nyt ja kerää koko unikkipakka!
Share
Tweet
Forward
Pin
+1
Read Later
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Nettisivut
Nettisivut
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
TU TV
TU TV
Copyright © 2015 Team Unique, Helsingfors Skridskoklubb rf. , All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences