Copy
November 2015     
Logo Zola.nu

Back-up maken is essentieel 


 
Het verliezen van je digitale familiefoto's, video's van speciale gebeurtenissen of je muziekverzameling is een ramp! Zorg dus voor een back-up. Veel mensen gebruiken een cd/dvd of USB stick voor hun back-up. Helaas beschadigen deze snel en zijn ze daardoor niet betrouwbaar; een cd/dvd is gemiddeld na 5 jaar niet meer goed leesbaar. Gebruik een goede externe harde schijf of gebruik Cloud opslag. Ook deze mogelijkheden hebben zo hun voor- en nadelen. Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Wil je weten wat voor jou het meest geschikt is? En waar moet je op letten bij de aanschaf hiervan? Neem gerust contact mij op. 

Instellingen van Facebook die je wellicht niet kentFacebook wordt door heel veel mensen gebruikt. Door alle vrienden die we volgen, nieuws dat we lezen of nieuws dat we juist niet willen lezen, eigenlijk te veel berichten, begint Facebook irritant te worden. Hoe kunnen we door al die berichten die we ontvangen nu alleen lezen wat we écht willen weten. Zo kun je je nieuwsoverzicht aanpassen, vrienden 'ontvolgen', spelletjes uitschakelen of berichten opslaan voor later. Klik op de afbeelding voor alle tips & tricks.

Zola.nu zoekt referenties

Om Zola.nu te blijven ontwikkelen en te laten groeien vraag ik jullie om een referentie te schrijven en achter te laten op zoekcomputerhulp.nl. Door hier een referentie achter te laten, word ik bij de overkoepelende organisatie ICTWaarborg hoger gewaardeerd waardoor ik eerder in aanmerking kom voor cursussen en opleidingen. Het kost je ongeveer 2 minuten. Je zou mij er enorm mee helpen. Onder alle referenties van 2015 verloot ik 1 uur gratis Zola.nu. 

Geef digitale hulp cadeau !

Cadeaus krijgen is altijd leuk. Een cadeau bedenken is vaak moeilijk. Maar een cadeau geven waar de ander beter van wordt, is helemaal leuk: de Zola waardebon. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over het gebruik van de iPad. Het checken van de veiligheid van pc of laptop en hoe kan iemand dit zelf het beste onderhouden. Ook voor het verbeteren van Wifi bereik kan de waardebon van Zola gebruikt worden. Een origineel cadeau! Bij aanvraag van een cadeaubon kan deze binnen 24 uur bezorgd worden inclusief eventuele persoonlijke boodschap.
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Zola.nu | Mac & PC Hulp op maat 0237430475

Zola.nu Melchior Treublaan 2 Heemstede, Noord Holland 2101GR Netherlands  

Email Marketing Powered by Mailchimp