Copy
U kunt deze nieuwsbrief ook online bekijken.
View this email in your browser
Boekomslag
Van crisis naar geluk

Ook voor uw groei. 

Meld u nu aan voor nieuwe voeding.

Deze nieuwsbrief heeft als doel u te blijven voeden op het gebied van persoonlijke en organisatie ontwikkeling. Daarnaast ontvangt u informatie over de laatste ontwikkelingen van Ada Knol Management & Coaching.
 

Ik meld mij aan voor deze maandelijkse nieuwsbrief om te blijven leren en te blijven investeren, in mijzelf en mijn bedrijf.

Boekpublicatie: Van crisis naar geluk, zo komt u ontslag, scheiding en ziekte te boven.

Het is bijna zover... Twee jaar geleden begon ik te schrijven voor mijn eerste boek. Met horten en stoten maakte ik vorderingen, maar sinds september dit jaar is het snel gegaan. Het vergt focus en prioriteit om een langetermijn project te verwerkelijken. Per 1 december 2013 is het boek verkrijgbaar. De titel is Van crisis naar geluk. Zo komt u ontslag, scheiding en ziekte te boven. Meer informatie volgt via social media, mijn website en in de volgende nieuwsbrief. U kunt mijn laatste nieuwtjes volgen door onderstaande buttons te gebruiken.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn

Speedcoaching, iets voor uw medewerkers?

Vorige maand ging Ada Knol Management & Coaching letterlijk de markt op. Tijdens het festival Kleurrijk Uit in Wijk bij Duurstede konden mensen in 15 minuten verder op weg worden geholpen in mijn coachkwartier. Omdat de tijd zo kort is, komen we in zo'n gesprek meteen tot de kern. Omdat de klant zijn vraag vaak nog niet helemaal helder heeft, vergt het een gericht aantal vragen om ter zake te komen. Een aanpak die goed past bij mijn directe stijl van communiceren. En dat werkt zeer verhelderend voor de klant. Dit type dienstverlening kan ik ook aanbieden op uw bedrijf. Voor u betekent dat uw medewerkers op kantoor kunnen blijven en toch gestimuleerd worden in het verbeteren en/of uitbreiden van hun kwaliteiten. U wilt toch ook blijven innoveren? 

Change in Business

Het proces om bewust en positief zaken te doen en samen te werken met elkaar wordt gestimuleerd door Change in Business. Een  platform om nieuwe initiatieven met elkaar te delen en verder te brengen. Vertrouwen is daarbij belangrijk. Alleen door kennis, kunde en contacten te delen en vertrouwen in elkaar,  slagen we erin nieuwe modellen, samenwerkings-vormen en structuren neer te zetten. Mijn bijdrage lever ik als gastblogger. Wil je ook een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin ieder mens tot zijn recht kan komen? Lees meer...

Workshop en cursus in november 2013:

De helende kracht van familierelaties

Spirituele intelligentie is één van de pijlers voor de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap volgens Stephen Covey in zijn boek De achtste eigenschap. Tevens heeft uw familie een belangrijke invloed op uw leven. In de workshop en cursus 'De helende kracht van familierelaties gaan we aan de hand van de leringen van de spirituele Meesters Maria, Jezus en Maria Magdalena familiepatronen onderzoeken. Familie is belangrijk. Als u weet waar u vandaan komt, weet u ook beter wie u bent. Voor meer informatie en aanmelding, klik hier.

Persoonlijk Leiderschap

Leven is keuzes maken. Dit jaar heb ik twee grote keuzes gemaakt. De eerste was tijd vrijmaken om te werken aan mijn boek. Ik nam in december 2012 en januari 2013 een aantal weken onbetaald verlof om verder te werken aan mijn tekst. Dit resulteerde in een eerste manuscript. De tweede grote beslissing betrof het opzeggen van mijn baan bij Genesys Telecommunications Laboratories. Ik merkte dat ik geen energie meer op kon brengen voor dit bedrijf. Ik had geproefd aan een leven als schrijver, coach en zelfstandig ondernemer en dat smaakte naar meer.
Sinds 1 september ben ik volledig zelfstandig en binnenkort verschijnt mijn eerste boek dat ik in eigen beheer uitgeef. Door mijn hart te volgen kom ik op onbekende wegen, maar ik geniet! 
Op welke wijze geeft u leiding aan uw eigen leven? Welke keuzes maakt u (nog niet)? Covey schreef over persoonlijk leiderschap in De zeven effectieve eigenschappen van leiders.  Lees meer in mijn blog

Bel mij gerust op 06-10441506 of email adaknol@gmail.com
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2013 Ada Knol Management & Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp