Copy
U kunt deze nieuwsbrief ook online bekijken.
View this email in your browser

Geluk in donker december

Sinterklaas en Zwarte Pieten hebben hun werk weer gedaan en kerstbomen verschijnen als paddestoelen om ons heen. De winterwende op 21 december is de kortste dag van het jaar, die je dit jaar op bijzondere manier kunt vieren. Met Kerst vieren we de geboorte van Jezus, een lichtend voorbeeld in mens zijn. Ook Nelson Mandela heeft als mens verschil gemaakt in de wereld. Voor mij is een nieuw hoofdstuk in mijn leven begonnen zoals je hieronder verder kunt lezen.

In deze nieuwsbrief:
- Boekpresentatie 'Van crisis naar geluk'
- TV debuut bij Debatop2
- Social Media Business Coaching
- Agenda evenementen
- Gelukkig Kerstfeest en Nieuwjaar

adaknol.nl
adaknol.nl
Facebook
Facebook
@adaknol
@adaknol
Email
Email
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Ada Knol
Ada Knol

Een droom is uitgekomen!

Mijn creativiteit, spiritualiteit, zakelijkheid, hoogsensiviteit, de plek voor het publiek, het podium, de microfoon in mijn hand, het verhaal over mijn boek; het voelt als een samensmelting van alles wat ik afgelopen jaren heb geleerd en gedaan. En ik voel het, diep van binnen. Dit is voor mij geluk. 30 november 2013 presenteerde ik in muziektheater Van Ginkel in Wijk bij Duurstede mijn boek 'Van crisis naar geluk, zo kom je ontslag, ziekte of scheiding te boven'. Troubadour Boudewijn Hansen liet enkele prachtige nummers horen, waarna ik het publiek meenam in mijn verhaal. Met voorbeelden uit persoonlijke ervaring, vertelde ik over de vier intelligenties die in mijn boek naar voren komen: fysieke, intellectuele, emotionele en spirituele intelligentie. Ieder beschreven aspect draagt bij aan een andere kijk op dat wat je mee hebt gemaakt. In mijn blogs op www.adaknol.nl zal ik de komende tijd hierover verder uitwijden. De reacties vanuit het publiek waren hartverwarmend, waarvan hieronder één voorbeeld:

'Ada gaf een lezing, presenteerde haar boek op een bijzondere wijze. Het was een viering, het had inhoud, ik bleef geboeid.'

Het boek is te bestellen via: www.vancrisisnaargeluk.nl en is ook te koop bij boekhandels in Wijk bij Duurstede, Houten, Bunnik, Doorn, Driebergen, Maarn en bij Mystiek in Rotterdam.Fotograaf Adriaan Bos maakte een mooie fotorapportage die u hier kunt bekijken. Van crisis naar geluk berichten kunt u ook volgen via Facebook en Twitter (gebruik onderstaande buttons).  Alle andere berichten in de media vindt u hier.

Van crisis naar geluk
Van crisis naar geluk
vcnGeluk
vcnGeluk
vancrisisnaargeluk.nl
vancrisisnaargeluk.nl
Vanuit welk perspectief wil je dat ik een lezing verzorg
voor je evenement, bedrijf, team of vereniging? 
Nodig mij uit als spreker.

Op TV in Debat op 2 over kosten kanker


Debat op 2 ging 4 december 2013 over de kosten van levensverlengende behandelingen in de strijd tegen kanker. Als auteur en voormalig kankerpatiënt heb ik mij sterk gemaakt voor het accepteren van de dood als integraal onderdeel van het leven, zoals geboorte dat is. Levensverlengende behandelingen uit angst zijn een ontkenning van de werkelijkheid. Daarom vind ik het zo belangrijk dat er naast fysieke behandeling er ook aandacht is voor intellectuele, emotionele en spirituele aspecten van ziekte. Een discussie die actueel blijft en door 505.000 mensen werd gevolgd. Kijk op www.adaknol.nl om de uitzending te bekijken.

Social Media Business Coaching


Veel MKB ondernemers willen wel iets met social media, maar ervaren innerlijke weerstand om er werkelijk mee aan de slag te gaan. Inmiddels coach ik een aantal bedrijven op praktische wijze hoe ze social media kunnen inzetten. Daarbij werken wij ook aan het oplossen van belemmerende overtuigingen en reflectie op de eigen presentatie op social media. Na ieder gespek heeft de ondernemer voldoende huiswerk om mee aan de slag te gaan en kan het geleerde meteen in de praktijk worden gebracht. Laurens ten Hagen van Flowconnection, voormalig ICT collega bij Sun Microsystems en ik bieden u een social media quick scan. Bent u bedrijfsmatig al actief op social media, maar ervaart u onvoldoende resultaat? Vraag dan om een social media quick scan en een evaluatiegesprek. 
Meld je aan om deze nieuwsbrief maandelijks te ontvangen.

Agenda evenementen


De komende tijd kunt u mij hier horen en zien:

13 december 2013 Met vertrouwen de toekomst in, congres Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren.

Winterwende
21 december 2013 Samen voor de liefde in de wereld staan, Nationale Goddelijkheid van de Mens manifestatie 2013.

 

Fijne Feestdagen en verwelkom 2014! 


Het leven van Nelson Mandela wordt in Zuid-Afrika gevierd, nu hij is overleden. Een man die door diepe crises in zijn leven het geluk vond in het verzoenen van mensen, in het bijzonder de bevolking van Zuid-Afrika.  Hij liet verbittering en haat achter zich en bevrijdde zich ook innerlijk. Ik wens jullie allemaal gezegende feestdagen waarin het leven samen wordt gevierd, bevrijd van crises, het nieuwe jaar verwelkomend in geluk

 
Ontvangen maakt blij, delen maakt gelukkig.
Share
Tweet
+1
Share
Forward to Friend
Copyright © 2013 Ada Knol Management & Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp