Copy
U kunt deze nieuwsbrief ook online bekijken.
View this email in your browser

Het regent geluk


Water is een eerste levensbehoefte. Als er een tijdje geen regen is gevallen, worden de fruitboeren in omgeving Wijk bij Duurstede onrustig. De bloesem heeft vocht nodig om zich tot lekker fruit te kunnen ontwikkelen. Zo gaat het ook met mensen. Ons lichaam heeft water nodig om goed te functioneren. Zodra er een tekort of overschot dreigt van water worden we bewuster van het belang ervan. Je zelfbewustzijn vergroten kan je elke dag doen. Na een drukke dag even reflecteren op de gebeurtenissen en de keuzes die jij daarin hebt gemaakt. Kun je de regenboog zien ondanks de grauwe regen?
 

In deze nieuwsbrief:

  • Vergroot je zelfkennis: Blinde vlek

  • Ondernemen zonder auto: OZA

  • Agenda evenementen

  • Kandidaten gezocht voor speedcoaching

adaknol.nl
adaknol.nl
Facebook
Facebook
@adaknol
@adaknol
Email
Email
Google Plus
Google Plus
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Ada Knol
Ada Knol

Vergroot je zelfkennis: Blinde vlek


Iedereen heeft het, maar niet iedereen is zich ervan bewust. Vlekken die je niet wegwast met een beetje zeep, maar die je wel kunt verkleinen door feedback te vragen. Door anderen te vragen om hun ervaringen met jouw gedrag leer je meer over jezelf. De methode werkt heel goed in je relatie en thuis in het gezin, een prima omgeving om het te oefenen. Binnen het bedrijfsleven is het dé manier om samenwerking binnen teams te versterken en onderlinge communicatie te verbeteren. Zeker in sterk veranderende omgevingen is het van belang goed in contact met elkaar te blijven op een open manier. Investeer in jezelf om de relatie met anderen te verbeteren, klik hier voor meer informatie over de training. 
Meld je aan om deze nieuwsbrief maandelijks te ontvangen.

Ondernemen zonder auto: OZA


Persoonlijk Leiderschap tonen betekent zelf het goede voorbeeld leven dat je voor ogen hebt. In september vorig jaar besloot ik zonder auto te gaan ondernemen. Met een kantoor aan huis en afspraken met klanten op locatie is dat prima te doen. De keuze om OZA'er te worden, was een vervolgstap op mijn laatste auto, een hybride model. Maatschappelijk Verantwoord Reizen past prima in mijn MVO strategie die ik zowel privé als zakelijk hanteer. Dat ik daardoor me meer bewust ben van de aardse elementen, zoals regen, wind of zonneschijn is mooi meegenomen.
Hoe geef jij MVO in je bedrijf vorm? Op welke manier kan je nog meer bijdragen aan een schonere wereld? Lees meer in mijn blog.
Van crisis naar geluk
Van crisis naar geluk
vcnGeluk
vcnGeluk
vancrisisnaargeluk.nl
vancrisisnaargeluk.nl

Agenda evenementen

Als spreker kunt u mij boeken via ZijSpreekt, hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen op congressen en in de media.

Heeft u een lezing of workshop van mij bijgewoond? Dan stel ik uw feedback zeer op prijs. Via deze link kunt u dat eenvoudig doen. Feedback ontvangen verkleint mijn blinde vlek. Daarover volgende maand meer...

De komende tijd kunt u mij horen en zien in:
13 mei                 Leercirkel Jongeren en Ondernemen, Utrecht
21 mei                 Regio Business Dagen, Utrecht, gratis entree
24 mei                 Speedcoaching Radio 90FM Het Werkt!
 7 juni                  Speedcoaching Radio 90FM Het Wertk!
21 juni                 Lezing tijdens Paraview, Utrecht (openbaar)

Voor de uitzending op 24 mei en 7 juni zoek ik nog kandidaten voor Speedcoaching. Heb jij een werkgerelateerde vraag en wil jij gratis coaching ontvangen? Meld je dan aan via de site. Elke twee weken op zaterdag rond half 11 in de uitzending op Radio 90FM Het Werkt help ik iemand een paar stappen verder. Neem jij ook de eerste stap en meld je je aan?

De vorige coachgesprekken kan je hier terugluisteren.
Vanuit welk perspectief wil je dat ik een lezing verzorg
voor je evenement, bedrijf, team of vereniging? 
Wat spreekt jouw aan?
Geluk ontvangen is als dansen in de regen
Share
Tweet
+1
Share
Forward to Friend
Copyright © 2014 Ada Knol Management & Coaching, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp