Copy
Bekijk deze email in uw browser

Oktober 2016


De maand oktober wordt ook wel wijnmaand of rozenkransmaand genoemd.
Deze tiende maand van het jaar in de gregoriaanse kalender heeft altijd 31 dagen.
De naam komt van het Latijnse woord octo, dat acht (8) betekent. Oktober was de achtste maand van het jaar, omdat het Romeinse kalenderjaar tot 153 voor Christus begon op 1 maart.
Wijnmaand heet de maand oktober.
Zonlicht gloeit in druif en was.
‘s Avonds schenkt een deftige ober,
Sprank’lend gouden wijn in ‘t glas.
Oktober gaat door ‘t diepe bos
En maakt de kleurige blaadjes los.
Hij rukt en trekt in wilde vaart,
Met stormen sterk door veld en gaard.
Overzicht cursussen & workshops seizoen 2016-2017

De komende maanden zal ik u op de hoogte houden van de voortgang van onze cursussen en workshops en geef wat meer informatie over een cursus of workshop. De actuele informatie over een cursus of workshop kunt u altijd checken op onze website.
 
De volgende cursussen en workshop gaan gegarandeerd door:
 • De cursus Kruis en Bord gaat van start op 13 oktober en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.   
 • De cursus I Tjing gaat van start op 18 oktober en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.   
 • De workshop Edelstenen Orakel creëren wordt gehouden op zaterdag 12 december en de cursus Edelstenen Orakel raadplegen gaat van start op donderdag 16 februari 2017. 
  Deze workshop én cursus zijn volgeboekt.

De volgende cursussen worden opnieuw aangeboden en wel als volgt:
 • de cursus Tarot-I de Grote Arcana is op 12 september is helaas niet van start gegaan wegens te weinig deelnemers. De cursus zal nu, bij voldoende belangstelling, gehouden worden op de maandag 12 december 2016.
  En in 2017 op maandag 9, 16 en 30 januari, 13 en 27 februari, 13 en 20 maart (slotavond)   
 • de cursus Pendelen is op 8 september is helaas niet van start gegaan wegens te weinig deelnemers. De cursus zal nu, bij voldoende belangstelling, gehouden worden op de Maandagen 24 april, 1 mei, 8 mei en 15 mei 2017 (slotavond)In Oktober, November gaan, bij voldoende belangstelling, de volgende cursussen en/of workshops van start:
 
 • Voor de cursus Reiki-I op 29 oktober zijn nog 4 tot 6 plaatsen beschikbaar.   
 • Voor de workshop Wierook maken op 19 november zijn nog 5 tot 11 plaatsen beschikbaar.


Voor bovenstaande cursussen en workshops zijn er nog niet voldoende aanmeldingen om ze door te laten gaan maar nog wel voldoende plaats en DIE kans wilt u toch niet missen? Aarzel dus niet en schrijf u in via het online inschrijfformulier.

Note: Minimaal één week voor aanvang van een cursus  of workshop moeten er voldoende deelnemers zijn om de cursus of workshop door te kunnen laten gaan.
Kort verslag Openbare avond 5 oktober 2016

Tijdens de Openbare Avond op 5 oktober was Hans van Dodewaard bij ons te gast met Aura-reading. Iedereen heeft een aura en Hans heeft ons uitgelegd welke kleur onze aura heeft  en wat deze kleuren inhouden.
Via visuele meditatie bracht hij ons naar ons eigen mooie plekje waarna hij ieder persoonlijk zijn of haar aura las en de waarnemingen doorgaf die hij doorkreeg.
Al met al een bijzondere avond van een bijzonder mens en wilt u meer weten over Hans dan kunt u hem mailen via hvdodewaard@simpc.nl
12 oktober geeft Hans Bruin een lezing “Spirituele reis naar Engeland” 20.00-22.15

'In de zomer van 2015 heb ik met vier dierbare vriendinnen en zusters een spirituele reis gemaakt naar Zuidwest Engeland (Cornwall en Somerset). Een gevoel van thuiskomen.We hebben plekken aangedaan als Stonehenge, Tintagel Castle, Merlin’s Cave, Avebury, Glastonbury en St. Nectan’s Glenn.Ik heb tevens gedurende de week een innerlijke reis gemaakt. Er gebeurden werkelijk magische dingen. Het was dan ook in alle opzichten een prachtige reis, die ik met veel enthousiasme graag met u wil delen.
In de lezing vertel ik u mede aan de hand van foto’s mijn (spirituele) reisverhaal.
Tijdens de bijeenkomst leid ik u in meditaties mee naar enkele bijzondere plekken die ik heb bezocht, zodat u zelf kunt ervaren wat de spirituele plekken voor u betekenen.'  
Hans.

Buurthuis Het Anker
Kamperfoelieweg 226
1032 HW Amsterdam
Toegang leden € 2,50 en niet-leden € 6,00
Houd onze website en facebook in de gaten voor eventuele nieuwtjes en wijzigingen in de programmering en wellicht willen uw vrienden of kennissen zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief? Dat kan via onze website www.epc-waterland.nl 

U kunt ons cursusboekje ook gratis thuis gestuurd krijgen. Stuur uw volledige NAW-gegevens (naam, adres, postcode en woonplaats) naar ons mailadres en wij sturen u het boekje zo spoedig mogelijk toe.

Mocht u vragen of ideeën hebben over een cursus, workshop, of een ander onderwerp dan kunt u dat doen via ons mailadres: info@epc-waterland.nl

Blijf ons volgen op facebook 
en kijk geregeld op onze website

Hermien Lohrber
Voorzitter EPC-Waterland
Copyright © 2016 EPC Waterland Amsterdam-Noord

Ons mail adres is:
info@epc-waterland.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
EPC - Waterland · . · ., . . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp