Copy
Bekijk deze email in uw browser

2e helft Oktober 2016

Overzicht cursussen & workshops seizoen 2016-2017

De komende maanden zal ik u op de hoogte houden van de voortgang van onze cursussen en workshops en geef wat meer informatie over een cursus of workshop. De actuele informatie over een cursus of workshop kunt u altijd checken op onze website.
Klank Healing concert (23 november 2016)

Onder leiding van Joke Welboren Klanken zijn al ouder dan de mensheid en hebben een grote invloed op ons leven, voor ontspanning, voor ons welbevinden. Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.
Himalaya-schalen zijn het oer-symboliek van eenheid van mannelijke en vrouwelijke energie. Een klankbeleving met de boventonen uit deze schalen is met niets te vergelijken. De krachtige werking van trillingen (en licht) wordt door de wetenschap en de reguliere gezondheidszorg steeds meer ontdekt. De prachtige foto's van de bevroren waterkristallen van Prof. Emoto zijn inmiddels wereldwijd bekend. Water.....waar ook wij voor bijna 80% uit bestaan! Wat doet trilling, klank, woord, gedachte dan met onze lichaamscellen?Vanuit verschillende stromingen horen we steeds meer het geluid dat de geneeswijze voor de toekomst weleens trilling kan zijn. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat ook de mens verdichte trilling is. Het gehoor is het eerste zintuig dat aangemaakt wordt bij de mens in wording in de baarmoeder en het laatste zintuig dat ons verlaat als we overgaan. 
Zoals de wijsgeer Pythagoras zei; "Alles is trilling". Alles, de hele kosmos zingt voortdurend een lied.

Het programma bestaat uit:
 • Korte inleiding ontstaan en werking van klankschalen
 • Klank Healing concert
Benodigdheden:
 • Makkelijk zittende kleding
 • Matje, deken of slaapzak  
Toegangsprijs voor leden € 5,= en voor niet leden € 8,=
Algemene Ledenvergadering

Op woensdag, 26 oktober aanstaande houden we onze 27e Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Op 1 oktober j.l. heeft iedereen dit op dat moment lid is van het EPC-Waterland de digitale uitnodiging ontvangen. De enkele leden waar geen mailadres van bekend was hebben een schriftelijke uitnodiging per post ontvangen.
Zoals gebruikelijk ligt voor aanvang van de ALV vanaf 19:15 uur het financiële en secretariaat jaarverslag van 2015 - 2016 ter inzage voor u klaar.

Met vriendelijke groet,
Hermien Lohrber,
Penningmeester / Voorzitter
De volgende cursussen worden opnieuw aangeboden en wel als volgt:
 • de cursus Tarot-I de Grote Arcana zal bij voldoende belangstelling, gehouden worden op de maandag 12 december 2016.
  En in 2017 op maandag 9, 16 en 30 januari, 13 en 27 februari, 13 en 20 maart (slotavond)   
 • de cursus Pendelen is zal bij voldoende belangstelling, gehouden worden op de Maandagen 24 april, 1 mei, 8 mei en 15 mei 2017 (slotavond)In Oktober, November gaan, bij voldoende belangstelling, de volgende cursussen en/of workshops van start:
 
 • Voor de cursus Reiki-I op 29 oktober zijn nog plaatsen beschikbaar.   
 • Voor de workshop Wierook maken op 19 november zijn nog plaatsen beschikbaar.


Houd onze website en facebook in de gaten voor eventuele nieuwtjes en wijzigingen in de programmering en wellicht willen uw vrienden of kennissen zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief? Dat kan via onze website www.epc-waterland.nl 

U kunt ons cursusboekje ook gratis thuis gestuurd krijgen. Stuur uw volledige NAW-gegevens (naam, adres, postcode en woonplaats) naar ons mailadres en wij sturen u het boekje zo spoedig mogelijk toe.

Mocht u vragen of ideeën hebben over een cursus, workshop, of een ander onderwerp dan kunt u dat doen via ons mailadres: info@epc-waterland.nl

Blijf ons volgen op facebook 
en kijk geregeld op onze website

Hermien Lohrber
Voorzitter EPC-Waterland
Copyright © 2016 EPC Waterland Amsterdam-Noord

Ons mail adres is:
info@epc-waterland.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
EPC - Waterland · . · ., . . · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp