Copy
Lydis b.v. dé IP communicatie specialist; dé nieuwe Telecom Distributeur
Lydis b.v.


Lydis B.V.

Antennestraat 33
1322 AH ALMERE

T +31 (0)36 20 20 120
F +31 (0)36 20 20 129
E info@lydis.nl
W www.lydis.nl


Fabrikanten

Producten van de volgende fabrikanten heeft Lydis in haar portfolio.

2N
Allnet
Caretech
Panasonic
Patton
Spectralink
Yealink
introductie aanbieding
Profiteer nu van de introductie aanbieding.

40% korting op 1x KIRK Wireless Server 400 (single-cell) en 1x Butterfly handset incl. lader (kleur naar keuze).

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2013.
Butterfly assortiment

Klik hier om de introductie aanbieding te bestellen

www.lydis.nl

De website van lydis is actueel en live, incl. een webshop waarmee u toegang heeft tot de product- en prijsinformatie.

Toegang tot de webshop? Stuur een mail naar info@lydis.nl voor uw inloggegevens of registreer u direct via onze website

KIRK Wireless Server 400

KIRK Wireless Server 400


De KIRK Wireless Server 400 is een schaalbare SIP oplossing die tot maximaal 30 draadloze gebruikers en 12 spraakkanalen ondersteunt, afhankelijk van hoe de oplossing is opgebouwd en welke licenties worden gebruikt.
In de basis, als single cell uitvoering en zonder licenties, beschikt de KIRK Wireless Server 400 over maximaal 12 draadloze gebruikers en 6 spraakkanalen. Door middel van repeaters in de single cell uitvoering kan de dekking eenvoudig worden uitgebreid. De KIRK Wireless Server 400 maakt in de multi cell uitvoering gebruik van de IP basisstations van de grotere Spectralink muliti cell oplossingen (KWS6000 en KWS6500). Hierdoor kan de KIRK Wireless Server 400 groeien tot een multi cell oplossing met een capaciteit van 30 draadloze gebruikers en 4 basisstations (incl. KWS400).

De KIRK Wireless Server 400 is een controller en basisstation in één waardoor u geen aparte mediagateway nodig heeft.
Doordat er bij de KIRK Wireless Server 400 gebruik gemaakt wordt van dezelfde IP basisstations als de grotere multi cell oplossingen KWS6000 en KWS6500 kan de klant in de toekomst eenvoudig groeien vanuit de KIRK Wireless Server 400 naar de KIRK Wireless Server 6500 met behoud van de huidige infrastructuur.

De KIRK Wireless Server 400 is net zoals de grotere multi cell oplossingen, gecertificeerd door oa Broadsoft en Microsoft Lync. Voor gebruik in hosted omgevingen is de KIRK Wireless Server 400 uitermate geschikt gezien zijn uitgebreide autoprovisionings mogelijkheden.

Enkel feiten op een rij:
- Single-cell: 1x KWS400 en max. 3x repeaters
- Multi-cell:  1x KWS400 en max. 3x basisstation en/of 3x repeaters
- Ondersteunt PoE
- Ondersteunt alle KIRK handsets
- Certificering o.a. voor Broadsoft en Microsoft LyncKlik voor de uitgebreide datasheet hier
Spectralink

Spectralink

Spectralink biedt draadloze communicatie oplossingen; (IP) DECT én VoWLan.
De DECT oplossingen, voor analoog en SIP omgevingen kunnen ingezet worden van kleine kantooromgevingen tot grote multi-site locaties. Het aantal DECT handsets is uit te breiden tot maximaal 4096. Het aantal basisstations is uit te breiden tot maximaal 256.

De VoWLan oplossingen kunnen gekoppeld worden op bestaande of nieuwe WiFi installaties, afhankelijk van de gekozen apparatuur.
Spectralink richt zich op, naast de kantooromgeving, een drietal verticale marktsegmenten, te weten zorg, retail en industrie. De infrastructuur en handsets zijn hier dan dus ook helemaal op afgestemd. Voor meer informatie over de Spectralink oplossingen, neem contact met ons op of neem een voorproefje op de website van Spectralink.


Opleiding

Lydis zal voor de Spectralink producten, KIRK Wireless Server 400, 6500, 2500, 8000 technische opleidingen gaan verzorgen. De eerste opleidingen voor KIRK Wireless Servers zullen na de zomervakantie, in oktober, gaan starten. Houd onze website in de gaten voor de exacte data zodat u zich op tijd kan inschrijven.
De technische opleidingen zullen in ons training centrum in Almere worden gehouden en zijn afhankelijk van het product, meestal van 9:30 tot 16:00 uur. De opleiding zal bestaan uit een gedeelte theorie, en voor het grootste gedeelte uit praktijk opdrachten om snel de kennis over een product onder de knie te krijgen.
 
Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met Lydis via +31 (0)36 20 20 120 en/of info@lydis.nl of bezoek onze website www.lydis.nl
 
Lydis Update doorsturen? 
Lydis Update Juli 2013-002