Copy
CDVI Benelux: Producten in een nieuw kleedje!
Indien u deze e-mail in tekstformaat ontvangt, zonder afbeeldingen, klik hier.
De design NANOPB lezer van CDVI Benelux is vanaf heden voorzien van een 3 meter lange kabel. Reden voor de productvernieuwing is het gemak van de installateur. Zo kan de langere kabel bijvoorbeeld doorgetrokken worden tot boven een vals plafond om daar de doorverbinding te maken in een aftakdoos. Dit vereenvoudigt niet alleen de installatie op het moment zelf, maar ook eventuele interventies in de toekomst.
Nieuw in het CDVI gamma!
 
Vanaf heden beschikt CDVI over zijn eigen voedingen in metalen behuizing: het PSU gamma. Deze uiterst efficiënte en kostenbesparende voedingen zijn geschikt voor gebruik in inbraak-, toegangs- en andere beveiligingstoepassingen. Verkrijgbaar in verschillende ampère versies: 1A, 2A, 3A en 5A. Enkele technische specificaties:

- 13.8 V uitgangsspanning
- universele ingangsspanning 90-264V AC
- extra 500mA t.b.v. laden noodbatterij
- compleet kortsluit vast
- beveiligd tegen overbelasting
- continue belastbaar
DCS Security, gespecialiseerd in de installatie van toegangscontrole, camerabewaking, branddetectie en alarmsystemen, installeert sinds 2010 CDVI producten. Het Kortrijkse bedrijf heeft sinds de opstart al heel wat toegangscontrole-projecten gerealiseerd, zowel in de particuliere als in de industriële sector. Zo heeft DCS o.a. de BMW garage ‘Monserez’ te Aalbeke, Wijnen De Clerck, Audi Gent en Audi Rekkem voorzien van CDVI toegangscontrole.

"Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met CDVI", vertelt Stephan De Raeve, zaakvoerder van DCS. “CDVI biedt de mogelijkheid om voor de aanvang van een project een gratis opleiding te komen volgen en een technisch team staat telefonisch ter beschikking op het moment van de installatie, ondanks het feit dat de materialen bij mijn distributeur werden aangekocht”.

Heeft u ook een project met CDVI materialen? Contacteer ons en word 'Partner in de kijker'.
Atrium enthousiast onthaald op Polyclose!
 
Op 16, 17 en 18 januari stond CDVI Benelux op Polyclose te Flanders Expo in Gent. 
Het Atrium toegangscontrolesysteem kon op veel enthousiasme rekenen bij de bezoekers!
Aan de hand van de Atrium demokoffer werd uitgelegd wat toegangscontrole precies is en hoe het werkt. 


Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende demo!
Vraag hier een Atrium folder aan
Vraag hier een Atrium demo aan
Quality Expo!

CDVI Benelux neemt op 24 en 25 april deel aan de Quality Expo beurs te Anderlecht. Deze beurs wordt georganiseerd door de beroepsfederatie LVMEB.

De beurs is open van 14u00 tot 22u00. Toegang is volledig gratis! Tijdens de beurs kunt u niet alleen onze nieuwste producten bekijken, maar ook genieten van een hapje en een drankje.

Locatie: LVMEB, Maurice Herbettelaan 38a te Anderlecht.

Inschrijven kunt u hier.
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube