Copy
Kameraseuran uutisvahti4/2022
Lue selaimessa

Kuva: Jukka Kari

O Esplendor de Portugal - Kuvakulmia Portugaliin 6.–30.6.2022

Suomen Kameraseurojen Liitto SKsL käynnisti muutama vuosi sitten näyttely-yhteistyön
Avintesin valokuvafestivaalien kanssa, Pohjois-Portugalissa. Aina yksi suomalainen kameraseura vuorollaan osallistuu kuvillaan Suomi-Portugali yhteisnäyttelyyn. Lisäksi järjestetään matka festivaalin avajaisiin ja sen yhteydessä on viikon mittainen kuvaustyöpaja. Nyt Kameraseura Galleria Westissä esillä oleva näyttely sisältää näitten työpajamatkojen parhaimmistoa vuosilta 2019, 2021 ja 2022.
 
Mukana ovat seuraavat kuvaajat: Petri Ahola, Lasse Ansaharju, Terhi Anttila, Matti Autio, Johanna Friskberg , Seija Hakala, Reino Havumäki, Birgitta Immerthal, Jukka Kari, Klaus Kannas, Ari Laine, Tanja Lepistö, Tarmo Malinen, Ilkka Metsälä, Timo Mäkinen, Matti J. Niemi, Jorma Ojama , Outi Paasi, Jukka Parviainen, Tiina Pohjanpelto, Sirpa Ruonaniemi, Susanne Salin, Ghita Thomé, Leena Vallo ja Sari Vuori.

Tervetuloa avajaisiin sunnuntaina 12.6. klo 15!

Kameraseura Galleria West
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, B-porras, 2. krs, Helsinki
Avoinna joka päivä klo 9–21

KESÄKAHVIT TÖÖLÖNTORILLA

Tervetuloa vapaamuotoiseen kesätapaamisen Töölön torilla tiistaina 14.6. klo 10.00. Sateen sattuessa sateenvarjojen alla. Tapaamisessa maailman ensimmäinen digikuvien pöytäkilpailu. Lataa kuvasi kännykkään kilpailua varten. Kilpailussa ei ole voimassa uusia tai vanhoja kilpailusääntöjä ja kaikki voittavat.

Pukukoodi ja tunnistautuminen: kamera kaulassa. Kahvit ja lihapiirakat omakustanteisesti.

Torilla tavataan!

ISMO HÖLTTÖ: KOHTAAMISIA 1960-LUVUN HELSINGISSÄ

Keväällä Kameraseura ry:n kunniajäseneksi nimetyn Ismo Höltön upea valokuvakirja Kohtaamisia 1960-luvun Helsingissä on nyt saatavilla erikoishintaan 45 euroa.

Hölttö tallensi valtaosan 1960-luvun tuotannostaan kotikaupungissaan Helsingissä. Materiaali sisältää lukuisia aiemmin julkaisemattomia valokuvia, jotka käsillä olevassa kirjassa tulevat vihdoin ansaitusti esille. Kirjan maailmaa ei enää ole olemassa, mutta kuvien synnyttämän kaihon ja nostalgian taustalla Hölttö kuitenkin toteuttaa dokumentaristin tärkeintä tehtävää ja näyttää meille keitä olimme ennen. Samalla hän auttaa ymmärtämään, keitä me olemme nyt.

Osta omasi verkkokaupastamme
www.kamera-lehti.fi/kauppa/kohtaamisia-1960-luvun-helsingissa

KUUKAUSIKOKOUKSET KESÄTAUOLLA

Kuukausikokouksia ei järjestetä kesäkuukausien aikana. Seuraavan kerran Kuukausikokous on tiistaina 13.9., jolloin on peruskilpailu kuvatiedostoille.

Kameraseuran ajankohtaiset uutiset ja tapaamiset näet aina kotisivuiltamme www.kameraseura.fi

AITA 2022 -NÄYTTELY ELOKUUSSA

Kerhotoimintaamme esittelevä AITA-näyttely esitetään elokuussa Kameraseura Galleria Westissä. Merkitse nyt jo kalenteriisi: Avajaiset on tiistaina 2.8. klo 18.

Muista myös Taiteiden yö torstaina 18.8. Kameraseura järjestää AITA-näyttelyn yhteydessä pientä ohjelmaa. Tarkempaa tietoa tulossa. Seuraa kotisivujamme!
Kameraseura ry
Kameraseura ry
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2022 Kameraseura ry, All rights reserved.


Peruuta uutiskirje   Päivitä sähköpostiosoitteesi

Email Marketing Powered by Mailchimp