Copy
Kameraseuran uutisvahti3/2022
Lue selaimessa

OSALLISTU KAMERASEURAN POP UP -NÄYTTELYYN!

Kameraseuran keväinen POP UP -näyttely pidetään 10.5.–31.7. Kamera-galleriassa, os. Eerikinkatu 46. Kaikki jäsenemme voivat käydä ripustamassa yhden tai useamman kuvan, sen oman mieluisan kuvansa. Aihe on vapaa kuten teosta esittelevä tekstikin. RIpustusaika on 6.–10.5.2022. Pääset tilaan pyytämällä avainlaatikon koodin jäsenpalveluista, jasenpalvelut@kameraseura.fi.
.
Vielä ehdit ilmoittautumaan mukaan Kameraseuran kevätjuhlaan 10.5.!
Lue lisää

Kuva: Seppo Tuomaala

NÄKÖKULMIA HENKILÖKUVAUKSEEN 4.-5.6.2022

Näkökulmia henkilökuvaukseen -kurssi on tarkoitettu valokuvauksen harrastajalle, jota kiinnostaa henkilökuvaus improvisoiduissa olosuhteissa. Kurssi painottuu valaisuun, vallitsevan valon käyttöön, henkilöohjaukseen ja kuvausympäristön luovaan käyttöön.

Opettajina kurssilla on valokuvaaja ja Kamera-lehden toimittaja Timo Ripatti sekä valokuvaaja Kalervo Ojutkangas (kuvassa).

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan verkkokaupassamme.

Timo Ripatin näyttelytulostamisen kurssilla 14.–15.5.on vielä yksi paikka vapaana.

Kameraseuran jäsenet saavat kaikista kursseistamme 15 %:n alennuksen, ja nuorisojäsenet saavat kurssit puoleen hintaan. 

TULE MUKAAN TOIMINTAAMME

Kameraseuran jäsenenä olet aina tervetullut osallistumaan kaikkien kerhojemme toimintaan. Kotisivuiltamme näet sekä uusimmat uutiset että tulevat tapahtumat. Tässä kerhojemme toukokuun tapahtumia:

KAMERASEURAN TULEVIA NÄYTTELYJÄ

Monikko-ryhmän valokuvanäyttely Havaintojen reunamilla 
3.–31.5.2022 Kameraseura Galleria West
Havaintojen reunamilla -kuvat esittävät palasia luonnosta ja metsän maagista tunnelmaa. Mukana on myös kuvia kaupungista ja siellä kohtaamisista ihmishahmoista, jotka unohdetaan välittömästi. Kuvilla nostetaan esiin unelmia, uupumusta – elämää. Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 4.5. klo 18–20!

Kuvakulmia Portugaliin – Suomalaiskuvaajat löytöretkellä
6.–30.6.2022 Kameraseura Galleria West
SKsL:n ainutlaatuinen valokuvausmatka Portugalin lämpimään kevääseen sisältää kuvausretkiä, herkullista ruokaa ja Avintesin festivaalien avajaiset. Runsaan ohjelman kuvien tulokset nähdään ensiesittelyssä Galleria Westissä ja myöhemmin muualla eri puolella Suomea.
KAMERASEURAN JÄSENTEN NÄYTTELYT MUUALLA

Kameraseuran jäsenten näyttelyt, jotka pidetään muualla kuin Kameraseuran tiloissa, on listattu kotisivuillemme: www.kameraseura.fi/nayttelyt/jasenten-nayttelyt

Sanna Reposen sisäpihavalokuvia, Punavuorelainen paratiisi 6.4.–29.5.2022,
Luonnontieteellisen museon kahvila, Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
www.sannareponen.com

Marjut Korhosen valokuvanäyttely Elämän hetkiä 28.4.–30.6.2022, avajaiset torstaina 28.4. klo 17–19, Roihuvuoren kirkko, Tulisuontie 2, Helsinki
Instagram @photoartistrymarjutkorhonen

Antti Johanssonin legendaarisen kitaravirtuoosin Alexi Laihon muistoksi järjestetty valokuvanäyttely 23.5.2022-3.6.2022 (kuva), Round Punavuori, Iso Roobertinkatu 16 A Helsinki
www.johansson.galleria.fi/

Ilmoita näyttelysi tiedot sähköpostitse jäsenpalveluun jasenpalvelut@kameraseura.fi

KUVIA EHDOLLE KAMERASEURAN AITA 2022 -NÄYTTELYYN

Kameraseura järjestää perinteisen AITA-näyttelyn Kaapelitehtaan Kameraseura Galleria Westissa elokuussa 2022. Kukin Kameraseuran kerho voi asettaa esille neljä valokuvaa. Katso Kameraseuran eri kerhojen sivuilta näyttelyn osallistumisohjeet.
Kameraseura ry
Kameraseura ry
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2022 Kameraseura ry, All rights reserved.


Peruuta uutiskirje   Päivitä sähköpostiosoitteesi

Email Marketing Powered by Mailchimp