Copy
Helmikuu 2022
Lue selaimessa

Kuva: Jäälautat, Pekka Lehtonen

UUDEN VUODEN TERVEISET
 
Vuoden 2022 Kameraseura ry:n hallitus on aloittanut toimintansa ja seuran puheenjohtajana toimii Reino Havumäki. Hallituksen kokoonpano ja hallitus tiedottaa -palsta löytyvät kotisivuiltamme.

Kameraseuran kurssit ja kerhoillat voidaan toteuttaa jälleen lähitapaamisina. Suosittelemme kasvomaskien ja käsidesin käyttöä, joita molempia on tarjolla tiloissamme.

Tutustu kevään kurssitarjontaan!

KEVÄTNÄYTTELY "LUONTO JA IHMINEN"

Kameraseura kutsuu jäseniään perinteiseen Kevätnäyttelyyn! Vuoden 2022 teema on Luonto ja ihminen. Aihe antaa vapaat kädet kuvaamiseen ja teemaa voi lähestyä ihmisten toiminnan vaikutuksen näkökulmista kuin yllättäviltä puolilta.
 
Näyttelyn koostaa Suomen Luonto -lehden Art Director Marika Eerola ja se esitetään huhtikuussa 2022 Kameraseura Galleria Westissä Kaapelitehtaalla.

Kaikki rohkeasti mukaan, aihe on aina ajankohtainen! Kuvatiedostojen lähetysaika 13.-28.2.2022.

Osallistumisohjeet kotisivuillamme

UUTTA PIMIÖSSÄ

Pimiöllä on otettu käyttöön avainlaatikko, eli enää ei tarvita laina-avainta. Ohjeet saat varauksen yhteydessä. Palautathan lainassa olleet avaimet pikimmiten Kameraseuran toimistoon.

1.1.2022 on otettu vuoden 2021 hallituksen päätöksellä käyttöön pimiön käyttömaksu. Maksu on 5 euroa / käyttökerta. Maksu maksetaan etukäteen verkkokaupassamme.

HELMIKUUN NÄYTTELY GALLERIA WESTISSA 

Läsnä! on neljän valokuvaajan yhteisnäyttely, joissa kukin tahoillaan on läsnä kohteensa kanssa. Tervetuloa taitelijatapaamiseen sunnuntaina 27.2. klo 15-17!

Samalla voi käydä myös uudessa Valokuvataiteen museossa katsomassa upeaa Piktorialismi – valokuvataiteen synty ja Pysyvä jälki – Helsinki Darkroom Festival puitteissa tuotettua näyttelyä.
Piktorialismi-näyttelyssä on mukana myös Kameraseurassa 1900-luvun alkupuolella toimineita valokuvataiteilijoita.

Kameraseura Galleria West
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, B-porras, 2. krs
00180 Helsinki
Avoinna joka päivä klo 9–21.
KAMERASEURAN STIPENDIT

Kameraseura ry:n kaksi stipendiä ovat haussa jäsenistölle. Hae avustusta valokuvanäyttelyn järjestämiseen, järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin tai valokuvaukseen liittyviin kurssimaksuihin!

Lue lisää kotisivuiltamme.
Kameraseura ry
Kameraseura ry
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Copyright © 2022 Kameraseura ry, All rights reserved.


Peruuta uutiskirje   Päivitä sähköpostiosoitteesi

Email Marketing Powered by Mailchimp