Copy
Een jaar in beelden, verhalen, getallen en quotes
Is this email not displaying correctly? 
View this email in your browser
Jaarlijks empoweren we meer mensen, projecten en kinderen in nood
Friend us on Facebook
Watch our videos on YouTube
Send us an email

Hallo allemaal,


Herkennen jullie dat? Die enorme energie die je krijgt van dingen die goed gaan? Mensen om je heen die daarin mee gaan. Enthousiast worden van jouw enthousiasme en dat is het mooie: met creatieve ideeën komen om het allemaal nog beter te doen?

Wel, dat gebeurt op dit moment hier in Chiang Mai. We kunnen bijna niet wachten om daar meer over te vertellen. Als jullie ons volgen op Facebook krijg je daar al iets van mee. 

Maar.... met deze nieuwsbrief willen we nu alleen ons jaarverslag 2014 presenteren. We komen zo snel mogelijk met een volgende nieuwsbrief met nieuws over onze toekomstplannen.
 
Eerst graag jullie aandacht voor het afgelopen jaar. Het is hier soms tegen de stroom in zwemmen, maar daar word je sterker van en dat merken we. We hebben gezaaid voor al het moois dat nu gebeurt. En... We kunnen gaan oogsten!  De resultaten die we boeken werken inspirerend: we gaan nog veel meer moois doen!

Wij willen ook graag horen of deze wijze van verantwoording afleggen jullie aanspreekt. Wensen en suggesties zijn welkom!

Veel dank voor jullie enorme betrokkenheid en bijdragen. Dat maakt het verschil in deze soms harde wereld. Zonder jullie zou dit werk niet mogelijk zijn.

Warme groet uit Chiang Mai,

Sallo
Donate now
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 Philanthropy Connections, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp