Copy
Het is geweldig om te zien hoe men elkaar helpt in tijden van nood.

Beste vrienden,

Meestal  verbind ik mijn verjaardag op 8 april aan belangrijke projecten die wij ondersteunen. Als cadeau vraag ik dan giften. Dat wilde ik dit jaar weer doen, zodat we een verschil kunnen blijven maken voor de mensen binnen onze projecten.

Toen veranderde alles.  Iedereen is en wordt geraakt door het coronavirus, ook in dit gedeelte van de wereld.  

Op dit moment zijn er hier in Chiang Mai naar schatting 100.000 mensen plotseling zonder werk. Velen van hen leefden al aan de rand van de samenleving en kunnen geen aanspraak maken op enige steun. We werken samen met  anderen om gezinnen die nu zonder inkomen zitten, gratis voedsel te verstrekken. Velen van hen worstelen om het hoofd boven water te houden. Juist nu is het belangrijker dan ooit om hen die het meeste risico lopen niet te vergeten. 

We krijgen dringende verzoeken van een aantal van onze projecten om hen te helpen bij het aanpakken van nieuwe noodsituaties. Meestal gaat het ook daar om acute voedselhulp.

Om de situatie duidelijk in beeld te krijgen, hebben we vragenlijsten naar de leiding van onze projecten gestuurd. We verwachten dat er de komende weken en maanden zeer urgente verzoeken voor hulp zullen binnenkomen.

Voor mijn verjaardag wil ik in alle bescheidenheid vragen of jullie ons willen helpen positief te reageren op deze dringende noden.

Als het enigszins mogelijk is, stuur je donatie. Voor slechts € 0,75 kunnen we, hier in Chiang Mai,  al een voedzame maaltijd aanbieden aan mensen die zelf geen eten meer kunnen kopen.
Doneer nu
(Bij de foto’s) Onze samenwerking met Monsoon Tea in Chiang Mai helpt zwaar getroffen gezinnen aan gratis, gezonde en voedzame maaltijden.
Als je ons op dit moment niet financieel kunt helpen, begrijpen we dat uiteraard. Maar er zijn ook andere manier waarop je ons kunt steunen.  

Zo kunnen jullie aan familieleden en vrienden vertellen wat wij doen en hen deze links toesturen ( Who We Are en Sponsoring). Een vermelding op jullie social media zou ook fantastisch zijn... In tijden als deze worden we eraan herinnerd aan hoe onderling verbonden we met elkaar zijn en hoe belangrijk dat is.

Dank voor ieder initiatief. Zonder jullie zou niets van wat wij doen mogelijk zijn. 

Namens ons allen wens ik jullie een goede gezondheid en wees voorzichtig. 

Sallo  

PS Lees graag ook nog even dit artikel op Thailandblog.nl met een column van Catherine Keyl over ons initiatief. 

 
Doneer nu
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Philanthropy Connections, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp