Copy

Veel nieuwe hulpprojecten voor slachtoffers van conflict en de pandemie.
Een nieuw onderkomen voor ontheemde kinderen.
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Our Website

Beste vrienden, 

Terwijl andere plaatsen langzaam herstellen van de wereldwijde crisis, blijven de gevolgen van conflicten en de pandemie enorme problemen veroorzaken voor de vele mensen die wij proberen te helpen. 

Acute noodhulp is nu van levensbelang. We doen wat mogelijk is, maar vaak is het frustrerend omdat we nog veel meer zouden willen doen! 

De werkdruk is hoog en dat heeft effect op andere belangrijke taken. Als een nieuw dringend verzoek binnenkomt, wordt ons kleine team vaak overbelast. We willen aan de vraag voldoen, maar daardoor lopen we met andere dingen achter. 

Maar we kunnen mensen die in zo'n grote nood verkeren niet negeren.... Lees verder om te weten te komen wat we daaraan doen! 

P.S. Mis ons Jaarverslag van 2020 niet. Daarin staat veel over hoe we tijdens de eerste maanden van de pandemie op de overweldigende behoeften reageerden.

NOODVOEDSELHULP VOOR 5.500 MENSEN

Migrantengezinnen in afgelegen gebieden in de provincie Chiang Mai verkeren ​​nog steeds in wanhopige situaties. Allerlei beperkingen voor deze groep en sterk verminderde werkgelegenheid zorgen voor voedseltekorten. 

Daarom zijn we een nieuw noodvoedselhulpproject gestart: 1.000 voedselpakketten om de voeding van 5.500 mensen voor één maand aan te vullen. 

De totale kosten van 15.000 euro zijn bijeengebracht door verschillende donateurs - Rob Rijnders en Carla Rijnders-Matti, de British Community in Thailand Foundation for the Needy (BCTFN), Zeeshan Ahmed, Kristin, Earn en Ernest Reypens en twee anonieme sponsors. 

Heel veel anderen verkeren in dezelfde situatie en we doen ons best om zoveel mogelijk te helpen.

GEVLUCHT VOOR GEWELD HEBBEN 35 KINDEREN NU EEN VEILIG 'THUIS'

In Birma zochten onlangs 35 kinderen hun toevlucht in een school die wij ondersteunen. Om daar veilig hun onderwijs voort te zetten nadat ze hun eigen dorpen moesten ontvluchten vanwege de gewapende strijd in hun gebied.

Eenmaal in veiligheid was er echter geen plek om te slapen. Hun nieuwe gemeenschap bouwde daarom een onderkomen voor hen!
Wij betaalden alle bouwkosten dankzij een gulle gift van Tony Mann, die dit project ondersteunt ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw Nancy. De maaltijden voor de studenten worden tien maanden lang gesponsord door Stichting Welzijn Zuid-Oost Azië - Ban Adri en Tony Mann. 

Nu de slaapzaal af is en de lessen zijn begonnen, stuurden de studenten ons en onze sponsors 'bedankbriefjes', waarvan we er één hieronder plaatsen.

MEER HULP VOOR MEER SCHOLIEREN, ONTHEEMD DOOR NIEUWE CONFLICTEN

Door hernieuwde gewapende conflicten hebben meer gezinnen toevlucht gezocht in het LOI SAM SIP kamp voor 'Internally Displaced Persons' (IDP's) in Birma, waar wij een kleine school voor ontheemde kinderen ondersteunen. 

Het aantal kinderen op de school is verdubbeld, dus is er meer geld nodig om hen op te vangen in deze onzekere tijden. Dankzij onze nieuwe sponsor, Rob Waardenburg - oprichter en CEO van Rowaco Asia Travel en lid van de Rotary Club Chiang Mai Airport - heeft de school nu de benodigde fondsen om alle activiteiten voort te zetten in 2022!

"DE KETEN VAN ARMOEDE DOORBREKEN"
Feedback van een supporter

Vorig jaar bezocht de heer Hans van den Born, Directeur van de Netherlands-Thai Chamber of Commerce (NTCC) de kleuterschool van Baan Pha Lai, één van onze projecten die door COVID-19 in de problemen kwamen. Dit schreef hij daarover voor ons Jaarverslag 2020... 

"Het werd nog duidelijker hoe waardevol hun werk is. Welke betere manier is er om te investeren in goed onderwijs om zo hopelijk de keten van armoede te doorbreken." 

"Ik zal het bezoek aan het dorp van de familie van één van de scholieren nooit vergeten, het luisteren naar hun verhalen en het zien van de glimlach op hun gezichten, ondanks hun ontberingen." 

"We sporen alle lezers aan om Philanthropy Connections op welke manier dan ook te ondersteunen en willen Sallo en zijn team bedanken voor hun geweldige werk en enthousiasme gedurende al die jaren dat we al samenwerkten." 

Jullie kunnen de volledige tekst van Hans en die van onze andere supporters en begunstigden lezen in ons Jaarverslag 2020

We willen Hans van den Born en de NTCC bedanken voor de doorlopende steun die zij ons al vele jaren geven.

De Wereld Verandert

Zoveel mensen worden op dit moment getroffen. Maak samen met ons een verschil. Deel onze verhalen en nieuwsbrieven!
Doneer
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Our Website
Copyright © 2021 Philanthropy Connections, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp