Copy
Positieve veranderingen in moeilijke tijden
View this email in your browser
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn

Beste vrienden,

Dit jaar werd het effect van jullie steun sterker gevoeld dan ooit. 

Toen duizenden mensen voedselhulp nodig hadden vanwege de pandemie kwamen jullie in actie en we konden veel meer hulp bieden dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Veel van onze donateurs zitten niet in dezelfde financiële positie als een jaar geleden. Maar keer op keer werden we blij verrast met hoe vastbesloten velen waren om ons te blijven steunen, op wat voor manier dan ook.

Er werden creatieve manieren gevonden om geld in te zamelen, zodat wij mensen konden blijven helpen die die hulp nodig hebben en die hunkeren naar een betere toekomst.

We kijken uit naar 2021 met een vernieuwde passie. Voor mensen in kwetsbare situaties was 2020 slechts het begin van de uitdagingen waarmee ze te maken zullen krijgen. Maar met vrienden en sponsoren zoals jullie aan onze zijde, zijn we vastbesloten om door te gaan met het VINDEN, HELPEN EN EMPOWEREN VAN MENSEN IN NOOD. 

Vergeet de sokken!

 

Geef de gift van positieve verandering voor 2021!


Eerder deze maand benaderden we mensen om onze maandelijkse donaties uit te breiden. Dat soort steun helpt onze organisatie stabiliteit te geven, om tekorten voor onze projecten aan te vullen en stelt ons in staat om voldoende sponsoring voor onze projecten te vinden. 
 
Zouden jullie willen overwegen om in 2021 een vaste donateur te worden?
Doneer en stuur een E-kaart.

VIDEO: Nederlandse Ambassadeur bezoekt één van onze voedselhulp projecten!


Volg twee belangrijke gasten van ons bij hun bezoek aan een afgelegen school in een gemeenschap die zwaar werd getroffen door droogte en waar mensen hun baan kwijtraakten door de COVID-crisis.
Bekijk de video

JULLIE STEUN HEEFT DUIZENDEN VAN VOEDSEL VOORZIEN


Vanaf eind maart heeft SPC 8 maanden lang geholpen met het verzorgen van 40.000 verse maaltijden en met voedselpakketten, goed voor 1 tot 3 maanden, voor 4.150 mensen die hun sowieso al lage inkomen verloren als gevolg van de COVID-19-crisis.

Dank, aan allen die hebben gedoneerd voor dit initiatief. De situatie is voor velen nog steeds wanhopig. We blijven helpen zo lang als nodig is.
Bekijk de video

WORD LID VAN DE 'COMMUNITEA'

Onze vrienden van Monsoon Tea hebben ‘Communitea’ gelanceerd, een heerlijke nieuwe melange van 'junglevriendelijke' oolongthee met longan, mango en rozenblaadjes.

20% van de opbrengst van Communitea gaat naar de ondersteuning van de vele projecten van SPC.
 
Bekijk de video

JIJ DE BAAS
 

EEN NIEUWE GENERATIE SOCIAAL ONDERNEMERS

In oktober vertegenwoordigden Marit, Erica, Délia en Willem ons op de Goede doelenmarkt bij het A. Roland Holst College in Hilversum. Het is een onderdeel van het "Jij de Baas" project, een onderwijsprogramma voor ondernemerschap.   Leerlingen maken een keuze uit verschillende doelen. Vervolgens gaan ze aan de slag om voor dat doel geld te verdienen.

Tijdens het evenement lieten onze vrijwilligers de leerlingen (leeftijd 12-13) zien wat wij doen en waarom we het doen. We zijn onze vrijwilligers bijzonder dankbaar voor hun tijd en moeite. Dankzij hen kozen 24 leerlingen ervoor zich voor ons in te zetten.

NEWSFEED MOE? HET KAN ANDERS! 

Breng wat inspiratie en hoop in jouw social media.

Abonneer je op SPC via de onderstaande kanalen om motiverende verhalen over hoop en progressie te zien!
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Dank!
Namens ons hele Philanthropy Connections team.
Copyright © 2020 Philanthropy Connections, All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp