Copy
Ballet, studiebeurzen, winterkleren, 40 jarig huwelijksfeest, diploma’s, Thaise ambassadeur, sponsors, foto’s en nog veel meer in ons verhaal van 2015
Is this email not displaying correctly? 
View this email in your browser
Gratis! Ons jaarverslag leest als een magazine… 
Volg ons op Facebook
Bekijk onze video's op YouTube
Stuur ons een e-mail

Beste allemaal,
 
Weet je wat we eigenlijk hopen wanneer je onze nieuwsbrieven, Facebook berichten en rapporten leest? Dat je je nog meer betrokken voelt bij ons werk en zelf ook iets meekrijgt van de voldoening die dit ons geeft. We hopen ook dat je dit wilt delen met vrienden en familie. Met jouw hulp bieden wij straatarme en achtergestelde mensen de mogelijkheid om zelf hun eigen situatie te verbeteren. Dat is wat er echt toe doet voor ons!
 
Als je ons aan het werk kon zien en zou meemaken hoe we daadwerkelijk mensen kunnen helpen, zou je ervaren hoe enorm veel voldoening ons werk geeft.... Dan wil je daar wellicht zelf een onderdeel van zijn.
 
Wel, met dit verslag over wat wij bereiken, proberen we dat voor elkaar te krijgen: Je deel uit te laten maken van wat wij doen. We hopen dat je iets meekrijgt van die voldoening
 

Jaarverslag Philanthropy Connections 2015

 
Wij willen je bedanken voor de belangstelling voor wat wij doen en voor je steun. Dankzij mensen zoals jij zijn wij in staat ons werk te doen! Samen maken we het verschil.
 
We kijken uit naar je reactie.
 
Warme groeten uit Chiang Mai,
 
Het Philanthropy Connections team

 

Doneer
Deel
Volg ons op Twitter
Stuur door
Copyright © 2016 Philanthropy Connections, All rights reserved.

Email Marketing Powered by MailChimp