Copy

Brænder du for at gøre en forskel for mennesker ramt af livstruende sygdom?


REHPA udvider holdet af forskere og klinikere, og vi søger derfor nye kollegaer. Vi søger en sygeplejerske, en psykolog, tre forskere/post. doc., tre sosu-assistenter samt to studentermedhjælpere. Omdrejningspunktet er rehabilitering og palliation - og hvordan felterne spiller sammen til gavn for patienten.
Læs mere om stillingerne

Husk du kan live-streame 4 dage med nyeste forskning om rehabilitering


Forskningsnetværket SEVERIN inviterer til en 4-dags konference med oplæg og forskning om rehabilitering. Konferencen holdes med en dag i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og København i dagene 12. - 15. september. Her kan du kan møde førende nationale og internationale forskere, der præsenterer feltet rehabilitering fra forskellige vinkler. Husk du gratis kan live-streame alle oplæg, så hvis ikke du og kollegaerne kan deltage, så kan I holde jeres lokale konference på eget kontor.
Læs mere om konferencen Rehabiliteringsforskning i Danmark 2016

Brugerne af kræftrådgivningshusene, Livsrum er meget tilfredse

En ny evalueringsrapport fra REHPA viser, at brugerne af kræftrådgivningscentrene rundt i landet er meget tilfredse med de fysiske rammer i rådgivningscentrene, dog er der visse anbefalinger til fremtidige kræftrådgivninger og lignende byggerier. REHPA har undersøgt, hvorvidt de fysiske rammer lever op til intentioner, set ud fra brugernes perspektiv.
Download rapporten Brugerevaluering af Projekt Livsrum og læs mere om projektet her.

Palliativguiden er opdateret


Palliativguiden på rehpa.dk er i denne uge blevet opdateret med nye tal fra alle specialiserede palliative enheder i Danmark. Palliativguiden giver et overblik over alle de specialiserede palliative tilbud i Danmark, og her kan både sundhedspersoner og borgere finde informationer om og kontaktoplysninger på hospicer, palliative team og palliative afdelinger. Det er en glæde at alle landets enheder igen har udfyldt spørgeskemaet og dermed fremgår af Palliativguiden. I forhold til tidligere udgaver af Palliativguiden indeholder denne opdatering flere oplysninger om visitationskriterier.
 
Besøg Palliativguiden
Hold møde midt i Danmark - brug REHPAs mødefaciliteter i Nyborg

REHPA har til huse i dejlige, lyse lokaler i Nyborg ved OUH - Sygehusenheden Nyborg, og som nationalt videncenter tilbyder vi udlån af mødelokaler og tilhørende faciliteter til foreninger, forskere, klinikere m.f. som arbejder med rehabilitering og palliation ved livstruende sygdom.
Læs mere om lån af mødelokaler hos REHPA, Nyborg

Kalender

Copyright © 2016 Videncenter for Rehabilitering og Palliation, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp